Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Κυριακή, 2 Απριλίου 2017

BOMBA! Ο ΕΛΛΗΝ (πρώην) πράκτορας της ‘CIA’, τους ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΕΙ ‘στεγνά’ ! ! !


(ΜΕ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΜΙΣΟΛΟΓΑ…)
Τι αναφέρει για τις αποκαλύψεις των ‘Wikileaks’!
Ο Ελληνο-Αμερικανός, πρώην πράκτορας της ‘CIA’, μετά από δύο χρόνια σε αμερικανική φυλακή, μιλά ξανά με την ευκαιρία της προσεχούς εκδόσεως βιβλίου με τις εμπειρίες του…

Μιλώντας στο ρωσικό ειδησιογραφικό πρακτορείο ‘Russia Today’, ο Τζων Κυριακού αναφέρεται εκ νέου στις αποκαλύψεις του, περί βασανιστηρίων στην ‘CIA’, ειδικά στο μαρτύριο του πνιγμού.
«Είχα κάνει 20 μαθήματα επιβιώσεως στα χρόνια της εκπαιδεύσεώς μου στην ‘CIA’, ορισμένα από τα οποία είναι αστεία, όπως, λόγου χάριν, ‘μην ομολογείς τίποτα’, ‘αρνήσου τα πάντα’, ‘κάνε αντι-κατηγορίες’. Ωστόσο, υπήρχαν και άλλα σοβαρά!
Επί παραδείγματι ‘Όταν η ηρεμία δεν σε ωφελεί, το χάος θα αποδειχτεί φίλος’, ή ακόμη ‘στρατολόγησε συμμάχους/πράκτορες για να κλέψεις μυστικά, ή ότι άλλο έχεις ανάγκη’.
Αυτά βασικά σημαίνουν, πως τελικός στόχος είναι να μείνεις σώος και να βρεθείς στην κορυφή του κοινωνικού σωρού της φυλακής».
Ο Κυριακού είχε καταδικασθεί σε 30 μήνες φυλάκιση.
Ρωτήθηκε από πού πιστεύει ότι προέρχονταν οι διαρροές των ενοχοποιητικών, για το προεκλογικό στρατόπεδο της Κλίντον, μηνυμάτων που αποκάλυψε το ‘Wikileaks’ και αποδόθηκαν στους Ρώσους.
«Νομίζω – είπε – ότι προέρχονται από κάποιον υπεργολάβο της CIA, ή τέως υπεργολάβο. Και ότι αυτός ειλικρινά πιστεύει ότι ανακάλυψε απάτη, κατάχρηση, παρανομία – που είναι το καθοριστικό κίνητρο της διαρροής αποκαλυπτικών στοιχείων.»
Ο δημοσιογράφος του έθεσε τότε το πρόβλημα της λειτουργίας του τμήματος «Σκιά» (‘Umbrage’), ειδικευόμενου σε ηλεκτρονικές υποκλοπές με ενοχοποιητικά αποτυπώματα τρίτων (Ρώσων, Κινέζων, Ιρανών κλπ).
Τότε, ο Τζων Κυριακού απάντησε:
«Νομίζω πως πρέπει να εκλάβουμε, πως ό,τι κάνει η ‘CIA’ είναι το τελειότερο στον κόσμο, ή πολύ κοντά στο καλύτερο. Και νομίζω πως δεν θα έκαναν ένα τόσο ηλίθιο, ή ανόητο λάθος να αφήσουν στην τύχη αποτυπώματα, όπως αυτά πο,υ είδαμε στα ‘Wikileaks’.
Αυτό που θέλω να πω είναι, πως όταν για παράδειγμα βλέπουμε εκεί κυριλλική γραφή (ρώσικα) σε κωδικό, θα έβαζα στοίχημα τον μισθό μου, ότι μπήκε εκεί από την ‘CIA’.»