Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Παρασκευή, 21 Απριλίου 2017

Συντριβή αμερικανικού μαχητικού στο αεροπλανοφόρο Carl Vinson


Το αεροπλανοφόρο που «επιβλέπει» τη Β. Κορέα
Αμερικανικό μαχητικό αεροπλάνο F-18 συνετρίβη κατά τη διάρκεια της προσγείωσης στο αεροπλανοφόρο Carl Vinson, νότια των Φιλιππίνων...

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του αμερικανικού Ναυτικού, ο πιλότος είναι καλά στην υγεία του και δεν έχει τραυματιστεί καθώς πρόλαβε και εκτινάχτηκε από το κάθισμά του. Παράλληλα σημειώνεται πως ο ίδιος έχει εξεταστεί από ιατρικό προσωπικό.
Στην ανακοίνωση που εκδόθηκε ωστόσο δεν διευκρινίζεται το πότε έγινε αυτό το περιστατικό ούτε αν υπάρχουν ζημιές.
Το Carl Vinson είναι ένα από τα τρία αμερικανικά αεροπλανοφόρα που αναμένεται να εισέλθουν στη Θάλασσα της Ιαπωνίας ως την 25η Απριλίου, για να λάβουν μέρος στα κοινά γυμνάσια που ετοιμάζονται να διεξάγουν Ουάσινγκτον και Σεούλ, παρά την αντίδραση της Βόρειας Κορέας.