Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Δευτέρα, 10 Απριλίου 2017

ΑΦΩΝΗ έμεινε η δημοσιογράφος του CNN όταν Αμερικανός βουλευτής τόλμησε(!) να αμφισβητήσει ΔΗΜΟΣΙΑ:"Δεν νομίζω ότι ο ΑΣΑΝΤ επιτέθηκε με ΧΗΜΙΚΑ"!!!Έκλεισαν ΑΡΟΝ ΑΡΟΝ τη σύνδεση!!!(ΒΙΝΤΕΟ)-GOP Representative stuns CNN anchor

Άφωνη έμεινε η δημοσιογράφος όταν Αμερικανός βουλευτής, μετά την επίθεση με χημικά στη Συρία, τόλμησε(!) να αμφισβητήσει ότι ο Μπασάρ Αλ Άσαντ επιτέθηκε στο λαό του με χημικά όπλα...

Ο βουλευτής μίλησε μόλις 1 λεπτό στην εκπομπή, και δήλωσε ότι «Είναι δύσκολο να γνωρίζουμε ακριβώς τι συμβαίνει στη Συρία αυτή τη στιγμή. Θα ήθελα να μάθω συγκεκριμένα –αν όντως προέκυψε απελευθέρωση των χημικών αερίων και μάλλον φαίνεται να προέκυψε- πώς συνέβη αυτό»
Η δημοσιογράφος άρχισε να ρωτάει αμήχανα τον βουλευτή του Κεντάκι, ποιος θεωρεί ότι είναι πίσω από την επίθεση, και προσπάθησε έμμεσα να τον εμφανίσει ως υποστηρικτή των θέσεων της Ρωσίας.
Ο βουλευτής, όμως, απτόητος συνέχισε λέγοντας ότι «Ειλικρινά, δεν νομίζω ότι ο Άσαντ θα το έκανε αυτό. Αυτό δεν εξυπηρετεί τα συμφέροντά του. Αυτό θα μας σύρει σε αυτό εμφύλιο πόλεμο ακόμη περισσότερο».
Η δημοσιογράφος αφού έμεινε άφωνη περίπου 2 δευτερόλεπτα, τον ευχαρίστησε και... άλλαξε θέμα.
Δείτε το αποκαλυπτικό βίντεο: