Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Σάββατο, 8 Απριλίου 2017

Ο Π Ο Λ Ε Μ Ο Σ ΜΟΛΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ !! Eπίκειται επίθεση… To σχέδιο επίθεσης που παρέλαβε από τις ΗΠΑ !!!

Eπίκειται επίθεση στη Συρία μέσω συνόρων της Ιορδανίας;To σχέδιο επίθεσης που παρέλαβε ο Αμπντάλα από τις ΗΠΑ στη συνάντηση με Τραμπ
Tις τελευταίες ώρες υπάρχει έντονα μια πληροφορία προειδοποίηση εντός των συριακών κύκλων...

»Προσοχή στο νότιο μέτωπο των συνόρων στα σύνορα με την Ιορδανία.Ο θάνατος δεν έρχεται από ανατολικά αυτή τη φορά, αλλά από το νότο από την Ιορδανία.
Ο Προδότης βασιλιάς της Ιορδανίας επέστρεψε μετά τη συνάντηση με τον Trump και κατέχει σχέδιο για έναρξη επίθεσης.
Μέσα από τις σήραγγες και τούνελ για Daesh θα επιχειρηθεί διείσδυση από μέλη της Αδελφότητας που βρίσκονται στα στρατόπεδα προσφύγων σε Karak, Zarqa και Mafraq. »
ΤηνΤετάρτη οι D. Trump και η σύζυγός του Melania υποδέχθηκαν στο Λευκό Οίκο το βασιλιά Abdallah της Ιορδανίας και τη σύζυγό του Rania.
Ο Donald Trump κατήγγειλε την Τρίτη τον Άσαντ για τη διατεινόμενη χημική επίθεση στη Συρία και είχε διαμηνύσει τότε ότι τέτοιες ενέργειες δεν θα γίνουν ανεκτές και ότι αλλάζει στάση προς το σύριο πρόεδρο.Η Ιορδανία αποκάλεσε τα χτυπήματα του Τραμπ με πυραύλους ως αναγκαία και αρμόζουσα απάντηση. 

dimpenews