Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Πέμπτη, 13 Απριλίου 2017

«FALSE FLAG» ! ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΝΑΤΟ !! Μήνυμα Άσαντ «H »χημική επίθεση» στο Khan Cheikhoun είναι 100% κατασκευασμένη»

EKTAKTO To συριακό ΓΕΣ και σύριος βουλευτής καταγγέλουν ότι αεροσκάφη του ΝΑΤΟ έπληξαν αποθήκη χημικών της ISIS κοντά στη Deir Ezzor και σκοτώθηκαν εκατοντάδες πολίτες από τα τοξικά αέρια……..

Assad στο ΑFP: H »χημική επίθεση » στο Khan Cheikhoun είναι 100% κατασκευασμένη.

Bachar el-Assad δήλωσε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ΑFP στη Δαμασκό ότι η χημική επίθεση που διαπράχθηκε στο Idlib ήταν ολοσχερώς κατασκευασμένη και χρησιμοποίηθηκε στο πλαίσιο δικαιολόγησης των αμερικανικών χτυπημάτων κατά του συριακού στρατού.
« Για μας είναι 100% κατασκευασμένη « , δήλωσε ο Assad στην α΄του συνέντευξη μετά το Khan Cheikhoun, και τ΄αμερικανικά αντίποινα.
« Η εντύπωσή μας είναι ότι η Δύση αρχικά οι ΗΠΑ συνομώτησε με τους τρομοκράτες και ανέβασε όλη αυτήν την ιστορία για να υπηρετήσει το πλαίσιο » της αμερικανικής επίθεσης στις 7 Απρίλη κατά μιας αεροπορικής βάσης στο κέντρο της χώρας
« Οι μόνες πληροφορίες που διαθέτει ο κόσμος μέχρι τώρα είναι αυτές που δημοσιοποιήθηκαν από την πτέρυγα της Al-Qaïda », κατήγγειλε ο σύριος πρόεδρος εννοώντας την Fateh al-Cham την τ.Αλ Νούσρα που ελέγχει την πόλη Khan Cheikhoun με τους »αντάρτες ».
Ο Assad διέψευσε κάθε εμπλοκή στην επίθεση επιχειρηματολογώντας ότι το κράτος του δεν διαθέτει χημικά όπλα μετά από το 2013.
« Δεν δαιθέτουμε χημικά όπλα (…) Εδώ και πολλά χρόνια το 2013, απαρνηθήκαμε όλο το οπλοστάσιό μας (…) Και ακόμη κι αν κατείχαμε τέτοια όπλα δεν θα τα χρησιμοποιήσαμε ποτέ », είπε.
Δήλωσε ότι θα ήθελε μια έρυενα στο τι συνέβη στο Khan Cheikhoun, αλλά υπό την προυπόθεση να είναι « αμερόληπτη ».
« Θα εργαστούμε (με τους ρώσους ) για μια διεθνή έρευνα. Αλλά αυτή οφείλει να είναι αμερόπληπτη.Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε μια έρευνα αν και μόνο αν είναι αμερόληπτη και μας διασφαλίζει ότι οι χώρες αμερόληπτες θα πάρουν μέρος για να είμαστε βεβαιοι ότι αυτή δεν θα χρησιμοποιηθεί για πολιτικούς σκοπούς « , είπε.AFP
dimpenews
»Μαχητικά του NATO διέπραξαν χθες μια σφαγή χτυπώντας μεια αποθήκη χημικών της ISIS στο χωριό Hatla στ΄ανατολικά της Der Ezzor! Υπάρχουν αρκετοί νεκροί πολίτες! »
Πριν από λίγο ο σύριος βουλευτής του πολύπαθου Χαλεπίου Fares Shehabi κάνει αυτήν την καταγγελία.
Προηγήθηκε ανακοινωθέν του συριακού ΓΕΣ όπου καταγγέλεται ότι χθες μεταξύ 17:30-17:50 αεροσκάφη της συμμαχίας των ΗΠΑ στόχευσαν αποθήκη χημικών στο Hatla (Deir Ezzor) και σκότωσαν εκατοντάδες από ασφυξία.
To ανακοινωθέν αναφέρει ότι χτυπήθηκε διοικητήριο της «Daech» μέσα στο χωριό Hathla και προκλήθηκε έκρηξη μιας μεγάλης αποθήκης που εμπεριείχε σημαντικές ποσότητες τοξικών ουσιών.
Προκλήθηκε πυρκαγιά που διήρκησε ως τις 22h :30 αναφέρει το sana.
dimpenews