Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Πέμπτη, 20 Απριλίου 2017

«FALSE FLAG» …. Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΑΤΗ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ… ΦΥΣΙΚΑ κανένα Βοθροκανάλο δεν θα την ΜΕΤΑΔΟΣΕΙ… !!!FALSE FLAG
Με συνοπτικές διαδικασίες επιταχύνουν οι δυτικοί / ΣΥΡΊΑ : χρήση « αδιαμφισβήτητη» του αερίου sarin στην Khan Cheikhoun, αναφέρει ο OIAC


O Oργανισμός για την απαγόρευση των χημικών όπλων (OIAC) ανακοίνωσε την Τετάρτη19 Απρίλη ότι τα tests απέδειξαν με τρόπο « αδιαμφισβήτητο» ότι αέριο sarin ή ανάλογη ουσία χρησιμοποιήθηκε κατά την επίθεση με χημικά στη Συρία τις αρχές Απρίλη.
Οι εξετάσεις που πραγματοποιήθηκαν σε 10 θύματα της δαιτεινόμενης επίθεσης στο Khan Cheikhoun και αναλύθηκαν σε 4 εργαστήρια « μαρτυρούν μια έκθεση σε αέριο sarin ή σε απρόμοια ουσία , (…)τα αποτελέσματα των αναλύσεων ήδη διαθέσιμα είναι αδιαμφισβήτητα », δήλωσε ο Ahmet Uzumcu, διυευθυντής του ’OIAC, με έδρα τη Χάγη. Αυτά τα συμπεράσματα συμφωνούν με αυτά των αναλύσεων που προηγήθηκαν σε εργαστήρια σε Τουρκία και Μ Βρετανία. lemonde 19.4.17
Επειδή οι τρομοκράτες κατά δύσην αντάρτες ηττήθηκαν κατά κράτος στη Συρία μετά και την απελευθέρωση του Χαλεπίου οι δυτικοί ανέλαβαν να κερδίσουν στα χαρτιά αυτόν τον πόλεμο…Αυτή τη φορά επέλεξαν να παίξουν στα σίγουρα επέλεξαν ένα μέρος για τη σκευωρία τους που θα ήλεγχαν απόλυτα οι σύμμαχοί τους στο τερέν όπως την επαρχία του Ιντλίμπ.Δεν ήταν η Γκούτα στη Δαμασκό αλλά αυτή την φορά επέλεξαν να πάιξουν εντός έδρας την προπαγάνδα.Αυτό τους έδωσε το πρόκριμα να έχουν μόχο οι δυτικοί και οι τούρκοι πρόσβαση στον τόπο του διατεινόμενου συμβάντος.Να έχουν στη διάθεση τους τους τραυματίες να τους μεταφέρουν στις κλονικές που λεέγχουν στην Τουρκία να έχψουν μόχο αυτοί δείγματα για πραγματογνωμοσύνες και πρόσβαση μόνο αυτή στον τόπο συμβάντος για αυτοψία.Ο Άσαντ και να είχε χημικά που δεν έχει σύμφωνα με το πόρισμα της επιτροπής που τον αφόπλισε το 2013 και να είχε την πρόιθεση να τα ρίξει που δεν την είχε για πολλούς λόγους ποτέ δεν θα έκανε χρήσ χημικών στα σύνορα με Τουρκία για τους προαναφερθέντες λόγους θα ήταν μια πολιτική αυτοκτονία και δεν είχε κανένα λόγο να την κάνει μια και κέρδισε τον πόλεμο και είχε κερδίσει και τη διεθνή κοινή γνώμη.
Μόνο αντίπαλοι του όποιοι κι αν είναι αυτοί κι από όπου κι αν προέρχονται θα έιχεν κίνητρο ή να σκηνοθετήσουν ή να κάνουν προβοκάτσια και να του τη φορτώσουν…. 
dimpenews