Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Δευτέρα, 24 Απριλίου 2017

ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ: ΕΞΤΡΑ ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ FRAPORT ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ Η ΑΕΡΟΛΕΣΧΗ ΧΑΝΙΩΝ !!!


Αερολέσχη Χανίων: Καταγγελία για «έξτρα» χρεώσεις από τη Fraport
Σε καταγγελία προέβη η Αερολέσχη Χανίων, σύμφωνα με την οποία, η Fraport χρέωσε για μία πτήση αεροπλάνου της...
Αερολέσχης, τέλος 114 ευρώ.
Σύμφωνα με την καταγγελία, το τέλος είναι ανεξάρτητα από τη διάρκειά της πτήσης ενώ ήδη παρατηρούνται αυξήσεις σε χρεώσεις και σε χρήση υπηρεσιών, από την ημέρα που ανέλαβε η Fraport.
Αμέσως μετά την ανάληψη του ελέγχου του αεροδρομίου από τη Fraport, η γερμανική εταιρεία είχε στείλει τιμοκατάλογο με τις νέες χρεώσεις τις οποίες θα εφαρμόζει προς την Αερολέσχη Χανίων. Εκεί αναφερόταν ότι πλέον θα εφαρμόζεται τέλος προσγείωσης 50€ καθώς και το ΤΕΑΚ 12€. Τελικώς, το κόστος αποδείχτηκε ακόμα υψηλότερο, αφού υπήρχαν και άλλες χρεώσεις.
Μάλιστα η Fraport ανακοίνωσε ότι στις ώρες αιχμής, θα απαγορεύονται οι πτήσεις της Αερολέσχης. Έτσι, δε θα επιτρέπονται οι πτήσεις της κατά την καλοκαιρινή περίοδο αλλά θα αναγκάζονται να πληρώνουν θέσεις στάθμευσης.
Σύμφωνα με την Αερολέσχη, η μόνη λύση πλέον είναι η μεταφορά στο αεροδρόμιο Μάλεμε αφού ακόμα και το αρχείο των γραφείων της Αερολέσχης τους δόθηκε εντολή να μεταφερθεί εκτός αεροδρομίου.