Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Τετάρτη, 26 Απριλίου 2017

FSB: Το νέο παγκόσμιο τρομοκρατικό δίκτυο – Προσοχή στις προσφυγικές ροές


Οι εξτρεμιστές δημιούργησαν εκ των πραγμάτων ένα νέο παγκόσμιο τρομοκρατικό δίκτυο, δήλωσε την Τετάρτη ο διευθυντής της Ρωσικής Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Ασφαλείας, FSB, Alexander Bortnikov, ο οποίος συνέστησε μεγάλη προσοχή και στις προσφυγικές ροές...

«Οι παγκόσμιες υπηρεσίες ασφαλείας πρέπει να κατανοήσουν πώς να δουλεύουν με τις προσφυγικές-μεταναστευτικές ροές, οι οποίες δυνητικά αποτελούν τρομοκρατική απειλή… Το μεγαλύτερο μέρος των μεταναστών είναι νέοι άνθρωποι που για κάποιο λόγο δεν μπορούν να προσαρμοστούν σε νέους τόπους διαμονής», σχολίασε.
Η FSB έχει στοιχεία για διαπραγματεύσεις της Daesh με άλλες τρομοκρατικές ομάδες, δήλωσε ο Μπόρτνικοφ, προσθέτοντας ότι οι τρομοκράτες σκοπεύουν να ενώσουν τις δυνάμεις τους.
«Λαμβάνουμε πληροφορίες σχετικά με διαπραγματεύσεις που διεξάγει η Daesh με άλλες τρομοκρατικές ομάδες σε μια πιθανή συμμαχία», δήλωσε ο Μπόρτνικοφ, επισημαίνοντας ότι αυτές οι ομάδες παραμένουν ισχυρές από μόνες τους, έχοντας αρκετά μέσα στη διάθεσή τους για να «συνεχίσουν τις εγκληματικές τους δραστηριότητες».
Οι ηγέτες τέτοιων τρομοκρατικών ομάδων, όπως η Daesh και τα «απομεινάρια της Αλ Κάιντα», έχουν αρχίσει να αλλάζουν την τακτική τους.
«Οι ηγέτες των μεγαλύτερων διεθνών τρομοκρατικών ομάδων, όπως η Daesh, η Jabhat al-Nusra (τρομοκρατική ομάδα Jabhat Fatah al-Sham), καθώς και τα απομεινάρια της Αλ Κάιντα (όλες παράνομες στη Ρωσία), έχοντας συνειδητοποιήσει ότι αντιμετωπίζουν την εξάλειψη στην επικράτεια της πρώην κυριαρχίας τους, έχουν αρχίσει να αλλάζουν την τακτική τους», τόνισε ο Μπόρτνικοφ.
Οι δύο ομάδες έχουν μεταφέρει στρατιώτες σε άλλες χώρες, πρόσθεσε ο Μπόρτνικοφ: «Συγκεκριμένα, έχουν μετατοπίσει ενεργά τους μαχητές τους στο Αφγανιστάν, την Υεμένη και βαθιά στην αφρικανική ήπειρο. Έχουν επίσης ξεκινήσει την ίδρυση οχυρών και βάσεων εκεί. Μιλάμε για ένα de-facto παγκόσμιο τρομοκρατικό δίκτυο».
Ο διευθυντής της FSB τόνισε επίσης τη σημασία της περικοπής των πόρων για τους εξτρεμιστές, στην προσπάθεια καταπολέμησης της παγκόσμιας τρομοκρατίας.
«Η Ρωσία, οι Ηνωμένες Πολιτείες και άλλες χώρες πρέπει να ξεχάσουν τις πολιτικές διαφορές τους, να ενωθούν σε ένα κοινό αγώνα κόντρα στις παράνομες ομάδες, οι δυνατότητες συνεργασίας όσον αφορά την αντιμετώπιση της απειλής της διεθνούς τρομοκρατίας, δεν έχουν εξαντληθεί ακόμα. Η Ρωσία είναι ανοιχτή σε μια τέτοια συνεργασία» κατέληξε ο Μπόρτνικοφ.