Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Σάββατο, 8 Απριλίου 2017

Ντόναλντ Τραμπ: H μεγάλη διάψευση

Μια σημαντική μερίδα πολιτών ανά τον κόσμο η οποία δεν συμφωνεί με την απάνθρωπη ατζέντα της νεοταξικής παγκοσμιοποίησης είχε επενδύσει αρκετές από τις ελπίδες της για βελτίωση της κατάστασης στον Ντόναλντ Τραμπ και σε ό,τι αυτός εξέφραζε και υποσχόταν...

Ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος, εν πολλοίς, βάσισε την προεκλογική εκστρατεία του στην αναίρεση των πολεμοκάπηλων συνθημάτων, στην αντίκρουση της αντιρωσικής ρητορικής και στον καυτηριασμό του φιλοτρομοκρατικού παρεμβατισμού της παράταξης Ομπάμα - Κλίντον και των νεοσυντηρητικών νοσταλγών της διακυβέρνησης Μπους.

Ο Ντόναλντ Τραμπ σε δεκάδες παρεμβάσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σε συνεντεύξεις του στην τηλεόραση και στις εφημερίδες αλλά και σε διαγγέλματα και δημόσιες ομιλίες του είχε αναφερθεί στην ανάγκη εξομάλυνσης της κατάστασης στη Συρία και στο χρέος των ΗΠΑ να βοηθήσουν με όποιο μέσο θεωρήσουν πρόσφορο τον αγώνα εναντίον της τρομοκρατικής χολέρας του Ισλαμικού Κράτους.

Επιπλέον, ο κ. Τραμπ αναφερόμενος στον Μπασάρ αλ Ασαντ, τον ηγέτη της Συρίας, είχε πει ότι «δεν είναι και ο καλύτερος τύπος στον κόσμο, αλλά είναι προτιμότερος από το ISIS» και γι' αυτό δεν απέκλεισε συνεργασία μαζί του εναντίον της ισλαμικής τρομοκρατίας.

Τώρα, ενώ ο Ασαντ κερδίζει τον πόλεμο εναντίον του Ισλαμικού Κράτους, υποτίθεται ότι σκέφτηκε πως θα ενίσχυε τη θέση του, αν χρησιμοποιούσε χημικά όπλα εναντίον αμάχων! Το μόνο «κέρδος» που θα είχε από μια τέτοια ενέργεια θα ήταν να στρέψει τη διεθνή κοινότητα αστραπιαία εναντίον του.

Και όμως, η υπόθεση με τη χρήση των χημικών όπλων στο Ιντλίμπ της Συρίας χρεώθηκε, άνευ πολλών σκέψεων και αναστολών, στον Ασαντ και ο Τραμπ έσπευσε να πράξει αυτό που εξόρκιζε τον Μπαράκ Ομπάμα να μην κάνει: βομβάρδισε τη Συρία!

Ουσιαστικά, πρόκειται περί πλήρους ανατροπής της πολιτικής που υποσχόταν να ακολουθήσει. Ο Ντόναλντ Τραμπ διαψεύδει οικτρά όλους όσοι πίστεψαν πως θα μπορούσε ένα πρόσωπο να επιβάλλει τη δική του γραμμή, κόντρα στο βαθύ και σκοτεινό κράτος των ΗΠΑ, το οποίο οδηγεί τον πλανήτη στην καταστροφή.

πηγη
Πηγή "Δημοκρατία"