Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Τετάρτη, 12 Απριλίου 2017

Αναπληρωτής ΥΠΕΞ Συρίας «H κατηγορία κατά Άσαντ για χημικά είναι »πολιτική»… Οι ΗΠΑ επέλεξαν να είναι οι εχθροί μας»

Αναπληρωτής ΥΠΕΞ Συρίας: η κατηγορία κατά Άσαντ για χημικά είναι » πολιτική κατηγορία ».Χρειάζεται αμερόληπτη έρευνα και όχι προειλημμένες αποφάσεις.Οι ΗΠΑ επέλεξαν να είναι οι εχθροί μας.Το συριακό μοντέλο του κοσμικού κράτους βρήκατε να καταστρέψετε;;

O σύριος αναπληρωτής υπουργός των Εξωτερικών ο Ayman Soussan, αρνείται την εμπλοκή της χώρας του στη χημική επίθεση για την οποία κατηγορείται.Στο μικρόφωνο του Europe 1, δηλώνει ότι χρειάζεται μια αμερόληπτη έρευνα .
Σύμφωνα με τον ίδιο η Συρία υφίσταται « μια καμπάνια χειραγώγησης και γιγαντιαίας παραπληροφόρησης ». « Η πραγματικότητά μας δεν είναι αυτό που βλέπει κανείς στην τηλεόραση » καταγγέλει.
Το να κατηγορείται η διοίκηση Bachar al-Assad γι αυτήν την επίθεση είναι μια « πολιτική κατηγορία« : « όλες οι πληροφορίες που είχαμε γι αυτήν την επίθεση ήταν από έναν οργανισμό που εδρεύει στο Λονδίνο το OSDH. Αυτός είναι ένας βραχίονας μιντιακός των Αδερφών Μουσουλμάνων. »
« Ο συριακός στρατός βομβάρδισε μια αποθήκη όπλων που ανήκε στην al-Nusra……ίσως σε αυτή την αποθήκη », να υπήρχαν χημικά όπλα.Δηλώνει ότι πρέπει να γίνει μια έρευνα για το θέμα κια δεν φοβάται τ΄αποτελέσματά της : « όταν υπάρχει μια αμερόληπτη επιτροπή που εργάζεται με επαγγελματικό τρόπο δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.Αλλά αν έχετε μια επιτροπή politisée,που ήδη έκανε την κρίση της πριν να πάει στον τόπο του συμβάντος αυτό είναι περίεργο . »Ουσιαστικά μιλάει για προειλημμένες αποφάσεις.
Για τις ΗΠΑ και την επίθεσή τους δήλωσε ότι « δεν είμαστε εμείς που γίναμε εχθροί.Αυτοί επέλεξαν να είναι οι εχθροί της Συρίας… », εξηγεί ο Ayman Soussan.
Υπερασπίζεται το συριακό μοντέλο λέγοντας ότι η χώρα του είναι « το μόνο κοσμικό κράτος σε αυτήν την περιοχή.Είναι η μόνη χώρα όπου όλος ο κόσμος συνυπάρχει χριστιανοί και μουσουλμάνοι. Αυτό το καλό παράδειγμα θέλετε να καταστρέψετε; », αναφέρει και προσθέτει : « ο Bachar al-Assad δεν είναι Superman. Είναι ένας γενναίος άνθρωπος. Αν έχει καταφέρει να κρατηθε΄΄ι ως και σήμερα είναι γιατί έχει την υποστήριξη της πλειοψηφίας του λαού του. (…) Έγκειται μόνο στο συριακό λαό να επιλέξει τον πρόεδρό του.όχι στο monsieur Hollande, ούτε στον Jean-Marc Ayrault,ούτε στον Barack Obama, ούτε στον Donald Trump. ».europe1 12.4.17
Επίσης σε συγκέντρωση στο Παρίσι με πρωτοβουλία 2 γάλλων βουλευτών των Thierry Mariani και Nisolas Ghuicq,ο Soussan ανέφρε ότι τα ψεύδη και οι ισχυρισμοί που διακινήθηκαν από τις ΗΠΑ και τις χώρες συνομώτες κατά της Συρίας δεν είναι παρά το πλαίσιο για την κλιμάκωση της κατάστασης και για να θέσουν ένα τέλος στις προσπάθειες για μια διέξοδο από τη κρίση.
sana dimpenews