Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Τετάρτη, 12 Απριλίου 2017

Θαύμα ! Τζιχαντο-Αντάρτης «σκοτώθηκε» απο χημικό αέριο Σαρίν αλλά έζησε για να πει την Ιστορία του ! ( Ληγμένο ήταν το Σαρίν;;;; ή αγορασμένο από το γερμανικό lidl ;;;)

Γελάει κάθε αξιοπρεπής άνθρωπος στον πλανήτη*, με την προπαγάνδα για την "επίθεση του Άσσαντ με χημικά". Αλλά ...


στο τέλος γελούν οι ΗΠΑ, αφού "νόμος είναι το δίκιο του (εκάστοτε) ισχυρού" και υπάρχουν εκατομμύρια έτοιμοι δούλοι χωρίς ίχνος αξιοπρέπειας, να αναφωνήσουν:
Ισχυρός: πετάει ο γάιδαρος;
Αξιολύπητο ανθρωπάκι: πετάει και κάνει και κωλοτούμπες

(* αξιοπρεπής είναι ο άνθρωπος που προτιμά να δηλώνει την απέχθειά του στη χοντροκομμένη προπαγάνδα, που εξυπηρετεί συμφέροντα, από όπου κι αν αυτή προέρχεται,  παρά να σκύβει το κεφάλι και να παριστάνει πως την αποδέχεται από φόβο, μην μπει στο μάτι του ισχυρού ή παριστάνει πως την αποδέχεται μπας και γλείψει κανένα κοκαλάκι από αυτά που θα πετάξει ο ισχυρός μετά τον τεμαχισμο της λείας του.