Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Δευτέρα, 24 Απριλίου 2017

Η Myrna Νazzour η γυναίκα σημείο της Δαμασκού με τα στίγματα, τις πολλαπλές εμφανίσεις της Παναγίας….

Η Myrna Νazzour η γυναίκα σημείο της Δαμασκού με τα στίγματα τις πολλαπλές εμφανίσεις της Παναγίας και την μυροβλίζουσα εικόνα του Soufanieh σταθερά στηρίζει Άσαντ.
H »κόρη » της Παναγίας. η γυναίκα σύμβολο της Δαμασκού το μέγα σημείο της αιματοχυσίας η Μύρνα Ναζούρ που αξιώθηκε...
πολλαπλών εμφανίσεων της Παναγίας στη συνοικία Sοufanieh της συριακής πρωτεύουσας στέλνει ένα ελπιδοφόρο μήνυμα.Η γυναίκα που γέμισε με στίγματα με αρχή σημείων την εμφάνιση της Παναγίας και την ταυτόχρονη μυρόβλιση της ορθόδοξης εικόνας που της έφερε ο σύζυγός της Νικόλαος από ταξίδι του στη Βουλγαρία αναφέρει στις 24.4.17.Στις εμφανίσεις της η Παναγία απεύθυνε πολλαπλά μηνύματα όπως και ο Ιησούς:
Στα πλαίσια της διάσκεψης για τη Συρία στο Κάιρο με τίτλο:
»Η Συρία είναι η καρδιά της Ανατολής » …. Πιστεύουμε ότι και πάλι θα ευοδωθούν τα λόγια του Κυρίου μας Ιησού Χριστού:
Από εδώ θα προκύψει και πάλι το φως …. μια αχτίνα
Αυτό το όμορφο μέρος θα φέρει τη σωτηρία …
Στην εκδήλωση κυριάρχησε η σημαία της Συριακής Αραβικής Δημοκρατίας και όχι αυτή της ψευδεπίγραφης αντιπολίτευσης που υποστηρίζουν οι δυτικοί.Η Μύρνα σταθερά στηρίζει το νόμιμο πρόεδρο της χώρας Μπασάρ αλ Άσαντ.Ο ίδιος ο σύριος πρόεδρος είχε επισκεφθεί πρόσφατα σε κλινική της Δαμασκού τον ιερέα που είχε συμπαρασταθεί στη Μύρνα κατά την εκδήλωση των σημείων…
dimpenews