Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Σάββατο, 15 Απριλίου 2017

ΕΚΤΑΚΤΟ: Το PKK υποστηρίζει ότι εκτέλεσε 83 Τούρκους αστυνομικούς!

IMG_6362

Με μία ανακοίνωση η οποία συνοδεύεται με το απαραίτητο φωτογραφικό υλικό, το στρατιωτικό σκέλος του εργατικού κόμματος του Κουρδιστάν αναλαμβάνει την ευθύνη για την... πρόσφατη βομβιστική ενέργεια στο αστυνομικό τμήμα του Ντιγιάρμπακιρ και υποστηρίζει ότι σε αυτή την ενέργεια βρήκαν το θάνατο 83 τούρκοι αστυνομικοί. Γεγονός που απέκρυψε το καθεστώς του Ερτογάν προκειμένου να συνεχίσει τον μύθο του «αήττητου».

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, οι άνδρες του ένοπλου σκέλους του ΡΚΚ έσκαψαν τούνελ μήκους 90 μέτρων και τοποθέτησαν δυόμιση τόνους εκρηκτικής ύλης!