Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Σάββατο, 15 Απριλίου 2017

Ο παντρεμένος και τα spaghetti


Αποτέλεσμα εικόνας για Ο παντρεμένος και τα spaghetti

Κάποτε, ένας παντρεμένος άνδρας είχε εξωσυζυγική σχέση με μια Ιταλίδα για πολλά χρόνια και μια μέρα του ανακοίνωσε πως είναι έγκυος.
Ο άνδρας μη θέλοντας να αμαυρώσει τη μνήμη του κα να καταστρέψει τον μακροχρόνιο γάμο του, της ζήτησε να...
επιστρέψει στην Ιταλία και να φέρει στον κόσμο κρυφά το παιδί με αντάλλαγμα ένα μεγάλο χρηματικό ποσό. Επιπλέον της υποσχέθηκε να της δίνει χρήματα μέχρι το παιδί να γίνει 18 ετών.
Η γυναίκα συμφώνησε και τον ρώτησε πως θα μπορούσε να τον ενημερώσει όταν γεννηθεί το παιδί. Για να αποφευχθεί κάθε πιθανή δημοσιότητα του θέματος, της ζήτησε να του στείλει μια κάρτα γράφοντας τη λέξη «Spaghetti» όταν φτάσει εκείνη η ώρα. Μετά από κάποιο χρονικό διάστημα, είπαν αντίο ο ένας στον άλλον και η γυναίκα επέστρεψε στην Ιταλία.
Στη συνέχεια, πέρασαν περίπου 9 μήνες…
Ένα βράδυ, όταν ο άνδρας επέστρεψε στο σπίτι του, η σύζυγός του τον συνάντησε με ένα έκπληκτο βλέμμα. «Γλυκέ μου», του είπε, «Λάβαμε μια πολύ παράξενη κάρτα σήμερα.»
«Αυτό είναι ενδιαφέρον» απάντησε. «Άσε με να τη δω.»
Η γυναίκα του έδωσε την κάρτα και παρακολουθούσε την αντίδρασή του. Ο άνδρας, έχοντας διαβάσει μερικές γραμμές, αρχικά έγινε νεκρικά χλωμός και μετά λιποθύμησε. Η σύζυγός του έτρεξε να τον βοηθήσει και η κάρτα έπεσε στο πάτωμα.
Αυτό που έγραφε η κάρτα ήταν το εξής: «Spaghetti, spaghetti, spaghetti, spaghetti, spaghetti. Τρία με κεφτεδάκια και δύο χωρίς αυτά. Παρακαλώ στείλε περισσότερη σάλτσα…»