Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!



Σάββατο, 22 Απριλίου 2017

ΠΩΛΕΙΤΑΙ Η ΠΟΛΗ! THESSNEWS- ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΔΙΟΡΘΩΣΗΣ ΚΑΙ ΠΩΣ?



Συγαχαρητήρια για την ανάδειξη του θέματος! 

 Δυστυχώς, αυτό είναι το αποτέλεσμα της ελλειματικής διαχείρισης των αναπτυξιακών ή μη θεμάτων της περιοχής. Ακόμη και σήμερα υπάρχει αδιαφορία.

Ίσως να διέφυγαν από τα αντικείμενα η ΔΕΘ και το...

εμπορευματικό κέντρο (business center)  από τον Δενδροπόταμο, που είχαν συμφωνήσει όλοι οι φορείς και οι κυβερνήσεις. Και η Ζώνη Καινοτομίας παραπαίει, χωρίς καινοτομία σε αξιόλογη κλίμακα.

Ορισμένες συμπεριφορές οδήγησαν τα πράγματα στην περαιτέρω απαξίωση και στο αποτέλεσμα της πώλησης και μάλιστα σε χαμηλή τιμή.

Σήμερα τα ερωτήματα είναι: 1) υπήρχε δυνατότητα αποφυγής, για ποιά ασημικά ήταν εφικτό, ποιοί οδήγησαν στο αδιέξοδο, γιατί? , 

2) σήμερα … στο παρά πέντε ... είναι δυνατόν να σωθεί ... ότι σώνεται ... και πώς?? Υπάρχουν προτάσεις!