Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Πέμπτη, 13 Απριλίου 2017

Το αφεντικό τρελάθηκε – Ο Άδωνις πουλάει παραλίες, νησιά, λιμάνια, τα πάντα… (video) - ( Όσο εγώ μιλάω εσείς παραγγέλνετε...)

Το αφεντικό τρελάθηκε και ξεπουλάει ό,τι τραβάει η ψυχή σας: 
Παραλίες, νησιά, λιμάνια, τρένα, τα πάντα! Σπεύσατε!
Στον ρόλο του «αφεντικού» ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος παρευρισκόμενος στον τηλεοπτικό σταθμό «KONTRA», έδωσε ένα παράδειγμα για το πώς αντιλαμβάνονται στην Πειραιώς τις ιδιωτικοποιήσεις: Με λίγα λόγια, όλα στο «σφυρί».
«Τι άλλο να πουλήσουμε;», ρώτησε ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής της εκπομπής,  Αιμίλιος Λιάτσος, με τον Άδωνη Γεωργιάδη να απαντά ως «σωστός τηλεπωλητής» και με αφοπλιστικό τρόπο:
«Μα είστε με τα καλά σας; Παραλίες, νησιά, λιμάνια, τρένα, τα πάντα! Όταν έχεις ιδιωτική οικονομία προχωράει το χρήμα», σημείωσε χαρακτηριστικά, δείχνοντας παράλληλα τις άγριες διαθέσεις της κόμματος του σε περίπτωση ανάληψης της εξουσίας.
Δείτε το επίμαχο απόσπασμα: