Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναὶα, αποφασιστική».

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Πέμπτη, 13 Απριλίου 2017

Το αφεντικό τρελάθηκε – Ο Άδωνις πουλάει παραλίες, νησιά, λιμάνια, τα πάντα… (video) - ( Όσο εγώ μιλάω εσείς παραγγέλνετε...)

Το αφεντικό τρελάθηκε και ξεπουλάει ό,τι τραβάει η ψυχή σας: 
Παραλίες, νησιά, λιμάνια, τρένα, τα πάντα! Σπεύσατε!
Στον ρόλο του «αφεντικού» ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος παρευρισκόμενος στον τηλεοπτικό σταθμό «KONTRA», έδωσε ένα παράδειγμα για το πώς αντιλαμβάνονται στην Πειραιώς τις ιδιωτικοποιήσεις: Με λίγα λόγια, όλα στο «σφυρί».
«Τι άλλο να πουλήσουμε;», ρώτησε ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής της εκπομπής,  Αιμίλιος Λιάτσος, με τον Άδωνη Γεωργιάδη να απαντά ως «σωστός τηλεπωλητής» και με αφοπλιστικό τρόπο:
«Μα είστε με τα καλά σας; Παραλίες, νησιά, λιμάνια, τρένα, τα πάντα! Όταν έχεις ιδιωτική οικονομία προχωράει το χρήμα», σημείωσε χαρακτηριστικά, δείχνοντας παράλληλα τις άγριες διαθέσεις της κόμματος του σε περίπτωση ανάληψης της εξουσίας.
Δείτε το επίμαχο απόσπασμα: