Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Σάββατο, 6 Μαΐου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ (ΣΑΒΒΑΤΟ 06 ΜΑΪΟΥ 2017)

Το Σαββάτο, 6 Μαΐου 2017 αρχικά αναμένονται αραιές νεφώσεις στην ανατολική Μακεδονία, την Θράκη, την Πελοπόννησο και την Κρήτη. Τις πρώτες πρωινές ώρες οι νεφώσεις στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη θα πυκνώσουν και θα...
σημειωθούν βροχές και σποραδικές καταιγίδες, οι οποίες θα σταματήσουν μετά το μεσημέρι. Στην υπόλοιπη χώρα αναμένεται αρχικά αίθριος καιρός, όμως από το απόγευμα και από τα δυτικά προς ανατολικά, θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις. Πιθανότητα για ασθενείς βροχοπτώσεις υπάρχει στη δυτική Ελλάδα από αργά το απόγευμα. Οι άνεμοι στο Αιγαίο δεν θα ξεπερνούν τα 6 μποφόρ.
Η θερμοκρασία στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη θα κυμανθεί από 12 έως 25 βαθμούς, στην υπόλοιπη Μακεδονία από 8 έως 28, στην Ήπειρο, και τη δυτική Στερεά από 10 έως 25, στη Θεσσαλία και την υπόλοιπη Στερεά από 14 έως 28, στην Πελοπόννησο από 10 έως 28, στα νησιά του Ιονίου από 14 έως 25, στα νησιά του Αιγαίου από 15 έως 25, και στη Κρήτη από 16 έως 26.
Στο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 και τοπικά 6 μποφόρ, με μικρή εξασθένηση από το απόγευμα στο κεντρικό και βόρειο Αιγαίο. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ.
Στη Αττική αναμένεται αίθριος καιρός, και μόνο προς το τέλος της ημέρας θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ, από το μεσημέρι όμως θα γίνουν μεταβαλλόμενοι έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 19 έως 28 βαθμούς.
Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται αίθριος καιρός, και μόνο προς το τέλος της ημέρας θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 και παροδικά 6 μποφόρ, με εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 17 έως 25 βαθμούς.