Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Παρασκευή, 5 Μαΐου 2017

ΔΕΗ-Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ-Πληρώνουμε (τα κοροϊδα) 1,5δις στους ΙΔΙΩΤΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΗΣ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΑΠΑΤΗΣ !!!!!

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΤΗΝ ΔΕΗ ΜΕ 1δις ΚΕΡΔΗ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΧΡΩΣΤΑΕΙ 2,5δις ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ Ο ΣΟΙΜΠΛΕ...

στο 5’30’
σσΚ: Το θέμα είναι ότι το ίδιο έγινε με την Ολυμπιακή, με τον ΟΣΕ, με τον ΟΤΕ,και με όποιο δημόσιο οργανισμό σκεφτείτε αλλά εμείς δεν βάζουμε μυαλό, παντού χρέωσαν είτε με υπέρογκες μισθοδοσίες είτε με απίστευτες προμήθειες τον οργανισμό για να έρθουν μετά και να πουν : Το κακό δημόσιο φταίει γι αυτό πρέπει να πουλήσουμε για να απαλλαγούμε από το βάρος, και οι χαχόλοι από κάτω νομίζουν ότι κάτι θα αλλάξει και συμφωνούν στο ξεπούλημα χωρίς να έχουν σκεφτεί ποτέ ότι οι ιδιωτικοποιήσεις μας στοιχίζουν πιο ακριβά στο τέλος -βλέπε διόδια, ΟΣΕ, ΟΤΕ,κλπ-
Ηλεκτροπληξία έπαθαν οι εξ’ απαλών ονύχων δημοσιογράφοι μόλις ο Ναούμε ανέφερε τα ονόματα των Μελισσανίδη, Βαρδινογιάννη.
Τελικά ρε σύ ..... έχεις δίκιο… Μας ψεκάζετε.