Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναὶα, αποφασιστική».

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Τρίτη, 2 Μαΐου 2017

ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΤΩΝ 1.635.000 ΕΥΡΩ !!! (Έχει εισπραχτεί το ποσόν του προστίμου από το Δημόσιο τελεσιδικως η δι εντυπωσιασμό μόνο εις τα χαρτιά και μετά διαγραφή;;;;)ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΤΩΝ 1.635.000 ΕΥΡΩ !!!

Τσουχτερό πρόστιμο 1,6 εκατ. ευρώ σε μεγάλη τράπεζα για αδήλωτη εργασία !!!
Τις προσπάθειες της κυβέρνησης ενάντια στην παραβατικότητα και την εργοδοτκή αυθαιρεσία στους χώρους εργασίας τονίζει η υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου, σε δήλωσή της στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο για την Εργατική Πρωτομαγιά, αποκαλύπτοντας ότι πρόσφατα επιβλήθηκε πρόστιμο 1,6 εκατομμυρίων ευρώ σε μεγάλη τράπεζα, όπου βεβαιώθηκαν περισσότερες από 100 παραβάσεις υποδηλωμένης εργασίας.
σσΚ: (Έχει εισπραχτεί το ποσόν του προστίμου από το Δημόσιο τελεσιδίκως η δι εντυπωσιασμό μόνο εις τα χαρτιά και μετά διαγραφή;;;;)