Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Δευτέρα, 22 Μαΐου 2017

Η Κίνα σκότωσε μέχρι 20 πληροφοριοδότες της CIA…

Η Κίνα σκότωσε μέχρι 20 πληροφοριοδότες της CIA…Η Κίνα σκότωσε μέχρι 20 πληροφοριοδότες της CIA…


Μια περίεργη υπόθεση δημοσιοποιείται από την έγκυρη αμερικανική εφημερίδα The New York Times η οποία αφορά τις σχέσεις των Ηνωμένων Πολιτειών με τους Κινέζους. Οι τελευταίοι φέρονται να έχουν «εξουδετερώσει» (θάνατος) ή συλλάβει και φυλακίσει τουλάχιστον 20 πληροφοριοδότες της αμερικανικής CIA, το διάστημα 2010-2012.
Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ, η εξέλιξη αυτή προκάλεσε μεγάλη ζημιά στα δίκτυα πληροφοριών που είχαν φτιάξει οι Αμερικανοί, προσπαθώντας πολλά πολλά χρόνια. Δεν έχει γίνει σαφές πως ανακαλύφθηκαν αυτοί οι πληροφοριοδότες, χωρίς να αποκλείεται και στρατολόγηση κάποιου προσώπου από τις κινεζικές μυστικές υπηρεσίες.
Ένας μάλιστα από τους πληροφοριοδότες εκτελέστηκε στην αυλή κυβερνητικού κτιρίου, με σκοπό να αποτελέσει προειδοποίηση και αποτρεπτικό προηγούμενο προς κάθε ενδιαφερόμενο. Την υπόθεση ερευνούν από κοινού CIA και FBI, ενώ έχει γίνει γνωστό ότι ο κωδικός της κινεζικής επιχείρησης αντικατασκοπείας ήταν «Honey Badger».
Επίκεντρο της έρευνας ήταν ένας πρώην κατάσκοπος της CIA, μόνο που οι Κινέζοι δεν είχαν ποτέ αρκετά στοιχεία για να προχωρήσουν στη σύλληψή του. Σήμερα ζει σε κάποια άλλη ασιατική χώρα…