Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναὶα, αποφασιστική».

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Κυριακή, 7 Μαΐου 2017

ΝΙΚΟΣ ΣΠ. ΦΙΛΙΠΠΟΥ, ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΡΤ 3 ΠΡΟ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΞΙΚΟΥ

Τι θα γίνει αν δεν διορθωθεί το χωροταξικό- ποιος θα είναι υπεύθυνος? : - ακαριαία περαιτέρω μείωση και απαξίωση αξιών γης όλων των επιχειρήσεων και πολιτών, με ότι αυτό σημαίνει για όλους. - θα οδηγηθεί όλη η δυτική Θεσσαλονίκη σε θάνατο δια της...
ερημοποίησης που προκαλείται σήμερα-τώρα με το κλείσιμο σχολείων, κέντρων υγείας, ξενοδοχείων και την αποτροπή προσέλκυσης επενδύσεων ανάπτυξης και θέσεων εργασίας της περιοχής - θα υποχρεωθούν όλες οι μονάδες παραγωγής χαμηλής και μέσης όχλησης σε υποχρεωτικά λουκέτα με το πρόσχημα της μετεγκατάστασης μέχρι 31/12/17.
- οι άδειες αορίστου χρόνου θα γίνουν ορισμένου. 
- στην ανανέωση αδειών θα επαναλαμβάνονται οι συναλλακτικές πρακτικές του παρελθόντος. 
- καμία παράταση δεν θεραπεύει την αβεβαιότητα και την αποεπένδυση που είναι ο ύπουλος θάνατος της παραγωγής και ολόκληρων περιοχών. 
- συνεχίζει συνειδητά και με σκοπιμότητα η ανισόρροπη ανάπτυξη ανατολικής δυτικής Θεσσαλονίκης, γιατί ? 
- συνεχίζει συνειδητά η επιλεκτική καταβαράθρωση των παραγωγικών μονάδων στην κεντρική Μακεδονία. Δεν γίνονται τα ίδια στην Αθήνα ή στην Ε.Ε. γιατί ? 
- το τοπικά ΓΠΣ υποχρεούνται να προσαρμοστούν στο περιφερειακό χωροταξικό, με τις γνωστές συνέπειες στην αδειοδοτική διαδικασία, αποτροπή επενδύσεων. 
- στο ρυθμιστικό Αθήνας σαφώς προβλέπεται η συμβίωση των μονάδων με τον αστικό ιστό και η λήψης μέτρων ασφαλείας εντός των εγκαταστάσεων υψηλής όχλησης και διασφαλίζεται η συμβίωση με τον αστικό ιστό (Ασπρόπυργος, Βαρκελώνη, Μασσαλία, Αμβούργο και παντού αλλού).