Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Κυριακή, 7 Μαΐου 2017

ΝΙΚΟΣ ΣΠ. ΦΙΛΙΠΠΟΥ, ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΡΤ 3 ΠΡΟ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΞΙΚΟΥ

Τι θα γίνει αν δεν διορθωθεί το χωροταξικό- ποιος θα είναι υπεύθυνος? : - ακαριαία περαιτέρω μείωση και απαξίωση αξιών γης όλων των επιχειρήσεων και πολιτών, με ότι αυτό σημαίνει για όλους. - θα οδηγηθεί όλη η δυτική Θεσσαλονίκη σε θάνατο δια της...
ερημοποίησης που προκαλείται σήμερα-τώρα με το κλείσιμο σχολείων, κέντρων υγείας, ξενοδοχείων και την αποτροπή προσέλκυσης επενδύσεων ανάπτυξης και θέσεων εργασίας της περιοχής - θα υποχρεωθούν όλες οι μονάδες παραγωγής χαμηλής και μέσης όχλησης σε υποχρεωτικά λουκέτα με το πρόσχημα της μετεγκατάστασης μέχρι 31/12/17.
- οι άδειες αορίστου χρόνου θα γίνουν ορισμένου. 
- στην ανανέωση αδειών θα επαναλαμβάνονται οι συναλλακτικές πρακτικές του παρελθόντος. 
- καμία παράταση δεν θεραπεύει την αβεβαιότητα και την αποεπένδυση που είναι ο ύπουλος θάνατος της παραγωγής και ολόκληρων περιοχών. 
- συνεχίζει συνειδητά και με σκοπιμότητα η ανισόρροπη ανάπτυξη ανατολικής δυτικής Θεσσαλονίκης, γιατί ? 
- συνεχίζει συνειδητά η επιλεκτική καταβαράθρωση των παραγωγικών μονάδων στην κεντρική Μακεδονία. Δεν γίνονται τα ίδια στην Αθήνα ή στην Ε.Ε. γιατί ? 
- το τοπικά ΓΠΣ υποχρεούνται να προσαρμοστούν στο περιφερειακό χωροταξικό, με τις γνωστές συνέπειες στην αδειοδοτική διαδικασία, αποτροπή επενδύσεων. 
- στο ρυθμιστικό Αθήνας σαφώς προβλέπεται η συμβίωση των μονάδων με τον αστικό ιστό και η λήψης μέτρων ασφαλείας εντός των εγκαταστάσεων υψηλής όχλησης και διασφαλίζεται η συμβίωση με τον αστικό ιστό (Ασπρόπυργος, Βαρκελώνη, Μασσαλία, Αμβούργο και παντού αλλού).