Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Τετάρτη, 17 Μαΐου 2017

6 Αλβανοί ταυτοποιήθηκαν για τα επεισόδια. Το παρακράτος του 2008 ξαναχτυπά.

σσΚ: Ο άλλος φοράει κοντομάνικο μπλουζάκι και ο μαχαιροβγάλτης τι φοράει; αλεξίσφαιρο γιλέκο είναι αυτό; καλά δεν τον είδαν οι υπεύθυνοι, δεν τον είδε κανένας φίλαθλος να τον καταγγείλει; πάλι καλά που δεν ήταν τζιχαντιστής.
Να ομολογήσει ποιοι τον έστειλαν και μην ξεχάσετε να βγάλετε σε λίγο καιρό έξω από την φυλακή, όπως κάνετε σε όλους τους παρακρατικούς.

Είναι πασιφανές πως πρόκειται για προβοκάτσια και όχι μόνο τώρα αλλά και σε παρόμοιες περιπτώσεις με άλλες ομάδες.
Όπως επίσης και το 2008….!!
Μου είναι αδύνατο να πιστέψω πως ένας Έλληνας θα πάει στο γήπεδο με το σουγιά,για να σφάξει έναν άλλο Έλληνα,όσο φανατισμένος και να είναι.
Αυτές είναι καθαρά προβοκάτσιες είτε από μυστικές υπηρεσίες ξένων χωρών,είτε από το εγχώριο παρακράτος που ελέγχεται από την εγχώρια διαπλοκή.
Όταν απειλούνται τα συμφέροντα τους, κάνουν προβοκάτσιες για να δημιουργήσουν πρόβλημα στην κυβέρνηση και στην κάθε κυβέρνηση.