Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Πέμπτη, 11 Μαΐου 2017

ALERT! ΤΟ… ΣΚΑΕΙ Ο ΥΠ’ ΑΡΙΘΜΟΝ «ΕΝΑ» ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΣ…

Ο ΦΕΤΟΥΛΑΧ ΓΚΙΟΥΛΕΝ ΤΟ «ΣΚΑΕΙ» ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΠΑΕΙ…
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Ο υπ’ αριθμόν ένα καταζητούμενος σήμερα στην Τουρκία, που ήδη έχει καταδικαστεί πολλές φορές σε ισόβια για έσχατη προδοσία ενώ εκκρεμεί ακόμα και η θανατική του καταδίκη, ..
όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες ετοιμάζεται να το «σκάσει» κυριολεκτικά από την βίλα του στην Πενσυλβάνια των ΗΠΑ και να ζητήσει καταφύγιο στην Λατινική Αμερική και συγκεκριμένα στην Αργεντινή η στην Βραζιλία.
Όπως αναφέρουν οι πληροφοριες, αυτές τις μέρες βρίσκεται στις ΗΠΑ ο υπουργός Δικαιοσύνης της Τουρκίας, Bekir Bozdağ, ο οποίος έχει παρουσιάσει τον πλήρη φάκελο με το αίτημα της έκδοσης του Γκιουλέν στην Τουρκία για να δικαστεί σαν ο κύριος οργανωτής και υπαίτιος του αιματοβαμμένου αποτυχόντος πραξικοπήματος του Ιουλίου του 2016.
Αν και το τουρκικό αίτημα δεν φαίνεται να βρίσκει την ζητούμενη ανταπόκριση από τις αμερικανικές αρχές, η έντονη τουρκική πίεση προς την έκδοση του και η αλλαγή στην προεδρία των ΗΠΑ, έχει θορυβήσει τον Ισλαμιστή ηγέτη και πρώην δάσκαλο του ίδιου του Ερντογάν και μαζί με τον επιτελείο του έχει ετοιμάσει την αναχώρηση του από τις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου βρίσκεται εδώ και 27 χρόνια.
Σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ, άνθρωποι του Γκιουλέν βρίσκονται ήδη στην Βραζιλία αλλά και στην Αργεντινή, όπου ετοιμάζουν το έδαφος για τη παραχώρηση ασύλου και την μετεγκατάσταση του εκεί.
Αν τελικά κατευθυνθεί προς τα εκεί, σίγουρα η Τουρκία θα αντοδρασςει με έντονο τρόπο.