Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Τρίτη, 9 Μαΐου 2017

ALERT! ΤΩΡΑ !! ΞΕΣΠΑΣΕ ΚΡΙΣΗ… !!!

ΞΑΦΝΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΙΣΡΑΗΛ- ΤΟΥΡΚΙΑΣ
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Απροσδόκητη κρίση ξέσπασε στις σχέσεις του Ισραήλ με την Τουρκία, μετά τις δηλώσεις του Ερντογάν που καλούσε τους Τούρκους να πάνε στην Ιερουσαλήμ και να προσευχηθούν στο τέμενος Ακσά, ενώ ...
ανέφερε ότι η Ιερουσαλήμ είναι ιερή πόλη και ανήκει στους μουσουλμάνους κατηγορώντας τους Ισραηλινούς για βιαιότητες εναντίον των Παλαιστινίων.
Οι δηλώσεις αυτές προκάλεσαν την έντονη οργή του Ισραήλ και μετά από την εντολή του ίδιου του προέδρου Νετανιάχου, εκκλήθηκε το πρωί ο πρέσβης της Τουρκίας στο Τελ Αβίβ, Kemal Ökem, στο ισραηλινό υπουργείο Εξωτερικών να του υποδεθεί νότα έντονης διαμαρτυρίας για τις δηλώσεις Ερντογάν.
Σύμφωνα με την ισραηλινή εφημερίδα Jerusalem Post, ο υφυπουργός Εξωτερικών του Ισραήλ, Yuval Rotem, κάλεσε στο Τούρκο πρέσβη μετά από προσωπική εντολή του προέδρου Βενιαμίν Νετανιάχου και του επέδωσε την εντολή διαμαρτυρίας του Ισραήλ.
Οι σχέσεις των δυο χωρών τον τελευταίο καιρό έχουν παρουσιάσει σημεία επαναπροσέγγισης μετά την μεγάλη κρίση που πέρασαν τα τελευταία χρόνια, ενώ εκκρεμεί το σημαντικό ζήτημα του ενεργειακού αγωγού από το Ισραήλ που η Τουρκία θέλει οπωσδήποτε να περάσει από το έδαφος της, ενώ υπάρχουν σχέδια να περάσει μέσω Κύπρου και Ελλάδας στην Ευρώπη.