Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Δευτέρα, 22 Μαΐου 2017

«Τρομοκρατική & Ασύμμετρη «απειλή δέχθηκε Εν Πλω η «ΤΠΚ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ» !!

«Τρομοκρατική απειλή» απο Ταχύπλοο Σκάφος και πυρά απο Ελικόπτερο δέχθηκε μόλις ανοίχθηκε στα Ανοιχτά η Πυραυλάκος «ΓΗΡΟΓΌΡΠΟΥΛΟΣ» σήμερα το πρωί στο πλαίσιο στη Ασκήσεως που σχεδιάστηκε και εκτελέστηκε απο το Πολεμικό Ναυτικό !..

Στην Πυραυλάκατο επέβαινε η Στρατιωτική και Πολιτική Ηγεσία του ΥΠΕΘΑ … Με τους Συντάκτες του Στρατιωτικού Ρεπορτάζ που κατέγραψαν τις αντιδράσεις των Στελεχών και των Αξιωματικών του Πληρώματος της ΤΠΚ!
Επί του Πολεμικού την ώρα της Επίθεσης δόθηκαν επεισόδια και μετρήθηκαν οι χρόνοι αντίδρασης του προσωπικού σε Πυρκαϊά που εκδηλώθηκε στο Σκάφος μετά από βλήμα που έπληξε το Πολεμικό !
Το βλήμα εκτοξεύτηκε απο Πολεμικό Ελικόπτερο που απεικόνιζε την Εχθρική ασύμμετρη απειλή ..:Μετά το Πέρας της ασκήσεως ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος δήλωσε :
«Θέλω να συγχαρώ τα στελέχη του Πολεμικού Ναυτικού, τους Αξιωματικούς, τους Υπαξιωματικούς και τους Ναύτες, για την υψηλή ετοιμότητα και το ηθικό που επέδειξαν κατά τη διάρκεια της τελευταίας άσκησης.
Θέλω επίσης να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τους Έλληνες και τις Ελληνίδες νησιώτες και νησιώτισσες για τη θερμή υποδοχή που επεφύλαξαν στο Πολεμικό μας Ναυτικό.
Σε λίγo ξεκινά μια καινούργια άσκηση του Πολεμικού Ναυτικού στο βορειοανατολικό Αιγαίο, όπου και πάλι θα επιδείξουμε την ετοιμότητά μας, τον υψηλό επαγγελματισμό αλλά και τον άρρηκτο δεσμό μεταξύ των Ενόπλων Δυνάμεων και του ελληνικού λαού».
Σ.Σ Ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος αναφέρετε στην Άσκηση του Πολεμικού Ναυτικού «ΚΑΤΑΙΓΙΣ 2017 » που θα χτυπήσει το Αιγαίο τις επόμενες ημέρες με Επίκεντρο τηην Πόλη της Αλεξανδρούπολης … 
VETERANOS.GR