Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Σάββατο, 6 Μαΐου 2017

Ο Στρατός των Σύριων Ατάκτων δεν Υποτάσσεται στο ΜΝΗΜΟΝΙΟ… ΕΠΙΘΕΣΗ… !!!

O στρατός των σύριων Ατάκτων δεν υποτάσσεται στα Αστανα. Επιτίθεται στη safe zone της Β.Χάμα σε al Zalakiyat,Al-Lataminah που ελέγχουν οι τρομοκράτες.Η Ρωσία θέλει να εντάξει και την Ιορδανία στη συμφωνία...

Η συμφωνία για τις 4 ζώνες αποκλιμάκωσης τέθηκαν σε ισχύ από τα μεσάνυχτα σήμερα 6.5.17 στη Συρία.Το ρωσικό Υπ.Άμυνας ανακοίνωσε την αναστολή κάθε αεροπορικής δραστηριότητας εντός αυτών των περιοχών σε ολόκληρη την επαρχία Idleb, στο βορρά της επαρχίας Homs, στην Αν. Ghouta της Δαμασκού και στη Deraa,στο Νότο αλλά και τμήμα της επαρχίας της Λαττάκεια σύμφωνα με το ρωσικό υπ.Άμυνας.
Προς ενδυνάμωση αυτής της συμφωνίας η Μόσχα προσανατολίζεται να εντάξει την Ιορδανία κυρίως γιατί μια από τις safe zones αυτή της Deraa, γειτνιάζει με το βασίλειο των Χασεμιτών.
Στις 4 ζώνες σημεία ελέγχου και κέντρα επιτήρησης εκεχειρίας θα είναι στελεχωμένα τόσο από τις εγγυήτριες δυνάμεις μεταξύ αυτών και την Τουρκία αλλά και από τους αντιμαχόμενους.
Συριακές πηγές διευκρινίζουν ότι ο επόμενος στόχος θα είναι να θραύσουν τον αποκλεισμό που επέβαλαν οι τζιχαντιστές στην αντολική πόλη της Deir Ezzor, που δεν είναι μακριά από τα ιρακινά σύνορα.rfi.
Εκεί μετέβη σύμφωνα με πληροφορίες από το στρατιωτικό αεροδρόμιο της Χάμα και ο Τίγρης ο Suhail Hassan.
Στο μεταξύ συγκρούσεις ξέσπασαν μεταξύ του συριακού στρατού και των »ανταρτών » στην επαρχία της Hama στη ΒΔ Συρία λίγο μετά αφότου τέθηκε σε ισχύ η συμφωνία των Astana στις safe zones σύμφωνα με το (OSDH).
Οι μάχες σημειώθηκαν γύρω από το χωριό al Zalakiyat, που έχουν καταλάβει οι τρομοκράτες. O Mohamed Rachid, εκπρόσωπος τύπου της τρομοκρατικής οργάνωσης Djaïch al Nasser μ΄έδρα το κυβερνείο της Hama επιβεβαίωσε το γεγονός και δήλωσε ότι ο συριακός στρατός αποπειράθηκε να προελάσει στον τομέα.Ο συραικός στρατός δεν σχολίασε την είδηση.
O συριακός στρατός βάλλει με πυροβολικό την πόλη Al-Lataminah που ελέγχουν οι τζιχαντιστές στη Β Χάμα.Επιθετικά ελικόπτερα, συμμετέχουν στην επίθεση.O FSA ανακοινώνει ότι απώθησε την επίθεση του συριακού στρατού την Al-Zalakiat. 
dimpenews