Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Πέμπτη, 25 Μαΐου 2017

Πεπόνης – Μουζακίτης εναντίον τραπεζικής χούντας.


Εξαγόρασαν πολιτικούς και συνειδήσεις. Έφεραν στην εξουσία το πολιτικό κάθαρμα που ξεπούλησε την Ελλάδα με το μνημόνιο, τους γέμισε τα σεντούκια και εξασφάλισε την ατιμωρησία τους.

Τώρα κάνουν το παν να φυγαδεύσουν τους... πολιτικούς τους υπαλλήλους.

Ακόμα και στις ΗΠΑ, οι τραπεζίτες που πήραν «κρατική βοήθεια» βγήκαν από τα γραφεία τους με χειροπέδες.

Στην Ισπανία, ο πατριώτης Ραχόι, υποχρέωσε την ΕΚΤ να αναλάβει την ανακεφαλαιοποίηση φορτώνοντας τον εκεί «Παπαδήμο» με 7 κακουργήματα.

Στην Ελλάδα, όχι μόνον εξαθλίωσαν την κοινωνία για να καλύψουν τα κλεψιμέικα, τις χορηγίες κρατικών τραπεζών στην «αγία οικογένεια», τα θαλασσοδάνεια στα ΜΜ»Ε», όχι μόνο δεν τους έκλεισαν φυλακή, αλλά τους άφησαν αλώβητους στις θέσεις τους.

Οι ηθικοί αυτουργοί έχουν ονοματεπώνυμο. Εύγε Πεπόνη, εύγε Μουζακίτη. Όλοι οι Έλληνες στο πλευρό σας.