Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Σάββατο, 20 Μαΐου 2017

ΝΕΟ ΗΧΗΤΙΚΟ «ΚΑΙΕΙ» ΤΟΝ ΣΑΛΕΜΕΝΟ «ΣΟΥΛΤΑΝΟ»….

ΒΙΝΤΕΟ «ΚΑΙΕΙ» ΤΟΝ ΣΑΛΕΜΕΝΟ «ΣΟΥΛΤΑΝΟ»…

Σάλο έχει προκαλέσει το βίντεο που έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου και δείχνει τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, να δίνει εντολή στους άνδρες της ασφάλειάς του για τον ξυλοδαρμό διαδηλωτών έξω από την οικία του Τούρκου πρέσβη των ΗΠΑ...

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα “The Daily Caller”, η οποία έκανε ανάλυση του βίντεο, μειώνοντας τον ήχο και απομονώνοντας τον θόρυβο, ακούγονται οι σωματοφύλακες του Ερντογάν να φωνάζουν «dalin diyor, servet abi dalin diyor» (λέει να επιτεθούμε) και «gel, gel, gel» (ελάτε, ελάτε, ελάτε), καθώς επιτίθενται στους διαδηλωτές.
Όπως αναφέρει η αμερικανική ιστοσελίδα, η λέξη «servet» αφορά στο όνομα του φρουρού στον οποίο αυτός που μιλάει απευθύνεται, ενώ η λέξη «abi» είναι φιλική προσφώνηση που σημαίνει «μεγάλε αδελφέ».
Συγκεκριμένα, στο βίντεο που έδωσε στο φως της δημοσιότητας η «Φωνή της Αμερικής», βλέπουμε έναν φρουρό του Τούρκου προέδρου να συνομιλεί με τον Ερντογάν που βρίσκεται μέσα στο αυτοκίνητο και να δείχνει το σημείο όπου βρίσκονταν οι διαδηλωτές. Λίγο μετά, κάνει νόημα σε έναν άλλο σωματοφύλακα και μέσα σε δευτερόλεπτα ξεκινά η βία εναντίον των διαδηλωτών, ανάμεσα στους οποίους ήταν Κούρδοι και Αρμένιοι.
Η αστυνομία δήλωσε ότι κατά τη διένεξη έξω από την οικία του Τούρκου πρέσβη την Τρίτη τραυματίστηκαν 11 άτομα, μεταξύ των οποίων και ένας Αμερικανός αστυνομικός, ενώ συνελήφθησαν δύο άτομα για βιαιοπραγίες. Τουλάχιστον ένας από τους συλληφθέντες ήταν διαδηλωτής.