Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Τρίτη, 2 Μαΐου 2017

Τι ξεστόμισε ο ξεφτίλας… «Δύο στους τρεις συνταξιούχους δε θα θιγούν καθόλου»! (βίντεο)


Ποιοι θα είναι αυτοί που δεν θα πληγούν καθόλου; Αυτοί που ήδη έχουν υποστεί τεράστιες μειώσεις και θα υποστούν κι άλλες; Αυτοί οι δύο στους τρεις που θα παίρνουν σύνταξη 300 ευρώ εννοεί ο ξεφτιλισμένος υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ;
Να καθησυχάσει (!!!) τους φόβους και την αγωνία των φορολογουμένων επιχείρησε ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργος Σταθάκης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1...

Η Κυβέρνηση από την αρχή έθεσε το θέμα των μέτρων εξισορρόπησης, υπενθύμισε ο κ. Σταθάκης, εκτιμώντας πως θα λειτουργήσουν αντισταθμιστικά.
Παραδέχθηκε, ωστόσο, ότι από τη μείωση του αφορολόγητου θα πληγούν τα χαμηλά εισοδήματα. Ειδικότερα για τους συνταξιούχους, υποστήριξε ότι «δύο στους τρεις δε θα θιγούν καθόλου», ενώ για το 1/3 οι απώλειες θα είναι μεσοσταθμικά της τάξης του 9%.
Αμφισβήτησε τους ισχυρισμούς της Νέας Δημοκρατίας πως η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έχει πάρει συνολικά μέτρα περί τα 10 δις, ενώ δήλωσε πως η ΝΔ έχει την τάση να προκαταβάλει συζητήσεις και να αμφισβητεί τον τρόπο με τον οποίο γίνονται οι διαπραγματεύσεις.
Επανέλαβε πως είναι ρητή η θέση της Κυβέρνησης ότι «με την ολοκλήρωση της αξιολόγησης πρέπει να έχουμε μέτρα για το χρέος». Προσδοκούμε, είπε, ότι στις 22 Μαΐου θα έχουμε θετικές εξελίξεις στο θέμα του χρέους.
Όσον αφορά τη ΔΕΗ, ο κ. Σταθάκης είπε πως θα υπάρξει σχέδιο για το 40% των λιγνιτικών μονάδων της. Τόνισε πως δεν είναι καθόλου ανήσυχος για χρεοκοπία της ΔΕΗ, συμπληρώνοντας πως «η ΔΕΗ θα είναι πυλώνας της ενεργειακής αγοράς».
Όταν ο Νίκος Χατζηνικολάου τον ρώτησε να απαντήσει με “το χέρι στην καρδιά” για το τι φασαρία θα έκανε σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ εάν η ΝΔ έφερνε μία τέτοια συμφωνία, υπενθυμίζοντας τις αντιδράσεις για τον πρώην Υπουργό Οικονομικών, Γιώργο Παπακωνσταντίνου, ο κ. Σταθάκης έπλεξε το εγκώμιο του Ευκλείδη Τσακαλώτου, λέγοντας χαρακτηριστικά: «πολλοί συμπολίτες μας θεωρούν ότι την τελευταία διετία έχει παίξει πολύ θετικό ρόλο».
σσΚ: Τρία πουλάκια κάθονταν δηλαδή…