Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Τρίτη, 2 Μαΐου 2017

Μέγας Αλέξανδρος σε ρωσικό ντοκιμαντέρ: Η αλήθεια εναντίον του μυστικισμού των Σκοπίων (βίντεο)


Του Vladislav Perunović,  από τα Σκόπια, ΠΓΔΜ
Το συνημμένο βίντεο περιέχει αποσπάσματα από ένα επαγγελματικό ρωσικό ντοκιμαντέρ με τίτλο «Αλέξανδρος της Μακεδονίας», το οποίο δημιουργήθηκε από τον οίκο παραγωγής «Οι πύλες της Αλεξάνδρειας» το 2012.

Πρόκειται για παραγωγική προσπάθεια που υποστηρίζεται από μερικά από τα καλύτερα ονόματα στη ρωσική ιστορική επιστήμη, που εισάγει τους θεατές στη βιογραφία ενός από τους πιο συναρπαστικούς ανθρώπους της ανθρώπινης ιστορίας, δηλαδή του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Αυτή η συλλογή περιέχει μαρτυρίες του Ελληνισμού του Αλεξάνδρου, ένα ισχυρό γεγονός που υποστηρίζεται από όλα τα σχετικά επιστημονικά πεδία.
Το βίντεο, από το μεγαλύτερο σλαβικό έθνος, αποτελεί μαρτυρία μαζί με παρόμοια ευρωπαϊκά, βορειοαμερικανικά κτλ. ντοκιμαντέρ, σύμφωνα με το οποίο, προς το παρόν, μόνο το ακροδεξιό καθεστώς της ΠΓΔΜ προωθεί την παραποίηση ολόκληρης της ελληνικής ιστορίας γενικά και της αρχαίας Μακεδονίας και ιδιαίτερα του Αλεξάνδρου.
Το ντοκιμαντέρ τοποθετεί σταθερά τον Αλέξανδρο και τον πατέρα του Φίλιππο, στο αυθεντικό Ελληνικό πολιτιστικό και ιστορικό τους πλαίσιο.