Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Τρίτη, 16 Μαΐου 2017

«Χάθηκαν» οι Τούρκοι κομάντος που ζήτησαν άσυλο! Δεν βρίσκει τα ίχνη του η δικηγόρος του ενός

Φοβισμένη εμφανίστηκε η δικηγόρος Αθηνών Σταυρούλα Τομαρά, για το μέλλον του Τούρκων στρατιωτικών καθώς τον τελευταίο καιρό δεν έχει κάποιο νέο από εκείνους, ούτε από κάποια αρμόδια υπηρεσία...

Συγκεκριμένα, η δικηγόρος υποστηρίζει πως οι Τούρκοι στρατιώτες, που ήρθαν στην Ελλάδα και ζήτησαν άσυλο είναι πέντε και δεν είναι δύο όπως ήταν γνωστό. Οι πέντε ήταν χωρισμένοι σε δύο ομάδες τριών και δύο ατόμων. Οι τρεις κατευθύνθηκαν προς τη Θεσσαλονίκη, συνελήφθησαν και αγνοούνται από τότε. Οι πληροφορίες «έρχονται στο φως» τη στιγμή που οι έτεροι δύο Τούρκοι κρατούμενοι παρέμεναν στο αστυνομικό τμήμα Καβάλας σε πλήρη απομόνωση στερούμενοι τη δυνατότητα επικοινωνίας και δικηγόρου, με εξαίρεση το κινητό που παρείχαν οι αστυνομικοί για να επικοινωνήσουν σε συγκεκριμένο διάστημα με τις οικογένειές τους.
Η δικηγόρος ανέφερε πως δεν έχει επαφή με τον πελάτη της Χαλίντ Τσετίν από τις 15 Φεβρουαρίου. Το υπουργείο Δημόσιας Τάξης δήλωσε από την πλευρά του ότι αγνοεί την ύπαρξη τριών ακόμα Τούρκων στρατιωτικών, ξεκαθαρίζοντας πως η διαδικασία χορήγησης ασύλου προχωρά και ότι οι δύο στρατιωτικοί βρίσκονται σε ασφαλές σημείο εκτός του νομού Καβάλας. 
Επίσης ως απάντηση στην αδυναμία της δικηγόρου να μάθει στοιχεία προβάλλεται το επιχείρημα ότι δεν προκύπτει από τα στοιχεία η οποιαδήποτε ανάμειξη της κυρίας Τομαρά στην υπόθεση ως δικηγόρος υπεράσπισης του Τούρκου στρατιωτικού.
14 Μαρτίου 2017