Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Δευτέρα, 8 Μαΐου 2017

ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ Νίκες της τραπεζιτικής τοκογλυφικής μερκελικής και σοιμπλικής Ευρώπης….

ΕΚΛΟΓΗ ΜΑΚΡΟΝ : ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΣΤΟ ΚΕΝΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Οι διαδοχικές νίκες κατά του Λαϊκισμού, (τι ωραία λανσάρεται αυτή η λέξη «παραμύθι»- κλειδί από τα καθεστωτικά ΜΜΕ), στην Αυστρία, Ολλανδία και τώρα Γαλλία, με τον ανεκδιήγητο Μακρόν, είναι στην ουσία νίκες της...
τραπεζιτικής τοκογλυφικής μερκελικής και σοιμπλικής Ευρώπης που πανηγυρίζει άλλη μια φορά γερμανική υποταγή της ηπείρου. Η μονή χώρα που αντιστάθηκε όπως και παλαιοτέρα, είναι η Μεγάλη Βρετανία
Μια διαιρεμένη Γαλλία, με το 35% των ψηφοφόρων να ψηφίζουν την «σκληρή» δεξιά της Μαρίν Λεπέν και το υπόλοιπο ποσοστό να υπερψηφίζει τον λεγόμενο και «υποψήφιο του Βερολίνου» τον τύποις ανεξάρτητο υποψήφιο τραπεζίτη Εμμανουέλ Μακρόν.
Τι μέλλει γενέσθαι; Το Βερολίνο μετά την ήττα σε Βrexit και αμερικανικές εκλογές, ανασύνταξε τις δυνάμεις του και κέρδισε την Αυστρία, έχασε (αναίμακτα όμως μέχρι στιγμής) το δημοψήφισμα στην Ιταλία, μετά κέρδισε την Ολλανδία και τώρα την Γαλλία.
Όμως τώρα ορθώνεται ο σκόπελος των γαλλικών βουλευτικών εκλογών με μια αντιευρωπαϊκή παράταξη αρκετά δυναμωμένη και «επικίνδυνη».
Εδώ θα πρέπει το σύστημα να λύσει τον γρίφο της έλλειψης κομματικής βάσης από τον Μακρόν, γιατί στην αντίθετη περίπτωση η μεγάλη του νίκη θα αποδειχτεί μια τρύπα στο νερό καθώς ένα εχθρικό κοινοβούλιο θα του βάλει φράγμα στην πολιτική του. Το σύστημα βέβαια έχει πολλούς τρόπους να καθοδηγεί το εκλογικό σώματα.
Ίδωμεν!