Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Τετάρτη, 10 Μαΐου 2017

Νέα εστία πυρκαγιάς στη γειτονιά μας… «Έπεσε» η κυβέρνηση στο Κόσοβο


ΧΑΟΣ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ
Οι βουλευτές στο Κόσοβο υπερψήφισαν σήμερα πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης του πρωθυπουργού Ισά Μουστάφα, μια κίνηση που είναι πιθανό να προκαλέσει πρόωρες εκλογές αυτόν τον μήνα...

Εβδομήντα οκτώ βουλευτές στο 120μελές κοινοβούλιο καταψήφισαν την κυβέρνηση, μέλη της οποίας έχει κατηγορήσει η αντιπολίτευση ότι δεν τηρούν τις προεκλογικές υποσχέσεις τους και δημιουργούν δυσπιστία στην κοινή γνώμη.
Η κυβέρνηση του συνασπισμού έπεσε μετά την ψηφοφορία στο Κόσοβο με την υποστήριξη από το Δημοκρατικό Κόμμα Κοσόβου (PDK).
Η ψηφοφορία διεξήχθη με πρόταση των κομμάτων όπως του κόμματος «Πρωτοβουλία για το Κόσοβο» του κόμματος «Συμμαχία για το Μέλλον του Κοσόβου» και του κόμματος «Αυτοδιάθεση».
Στην ψηφοφορία από τους 115 βουλευτές οι 78 ψήφισαν κατά της κυβέρνησης.
Η Δημοκρατική Ένωση του Κοσόβου (LDK) ήταν το μοναδικό κόμμα που δεν ψήφισε την ψήφο μη εμπιστοσύνης. Η πτώση της κυβέρνησης του συνασπισμού υπό την ηγεσία του Ισά Μουσταφά σημαίνει η χώρα θα οδηγηθεί σε πρόωρες εκλογές. Ο πρόεδρος του Κοσόβου Χασίμ Θάτσι πρέπει εντός 30-45 ημερών να καθορίσει την ημερομηνία των γενικών εκλογών.
Ο πρωθυπουργός του Κοσόβου Ισά Μουσταφά σημείωσε ότι η ψηφοφορία μη εμπιστοσύνης είναι πολιτικού περιεχομένου και είναι η προσπάθεια για να αναλάβει η κυβέρνηση τις ζημιές των προηγούμενων κυβερνήσεων.
Ο ίδιος είπε ότι η κυβέρνηση του συνασπισμού σχετικά με την κατάργηση της ταξιδιωτικής θεώρησης με την ΕΕ έχει εκπληρώσει τα 94 κριτήρια από το σύνολο των 95. Από την άλλη, σύμφωνα με τον ίδιο το Κόσοβο στην περιοχή σημείωσε την μεγαλύτερη οικονομική ανάπτυξη επίσης η επιτυχία συνέχισε στην καταπολέμηση της τρομοκρατίας και στην καταπολέμηση κάθε είδους εξτρεμισμού και στη διαχείριση της μετανάστευσης.
Από την άλλη ο Ισά Μουσταφά ανέφερε ότι η χώρα του προσανατολίστηκε στην Τουρκία και στις δυτικές χώρες από οικονομική άποψη και η σχετική ψηφοφορία θα οδηγήσει τη χώρα σε χάος και θα αυξήσει τη μη εμπιστοσύνη στους θεσμούς, και έχει σκοπό να απαλλάσσει από την ευθύνη εκείνους έχουν προχωρήσει στην κακή χρήση των δημοσίων εσόδων.
Ο Μουσταφά είπε ότι στην περίοδο της κυβέρνησης τους η χώρα είχε χρέος 140 εκατομμύρια Ευρώ τα οποία πλήρωσαν και ο κρατικός προϋπολογισμός εντός δύο ετών έφτασε σε 400 εκατομμύρια Ευρώ.
Ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του Δημοκρατικού Κόμματος του Κοσόβου (PDK), Zenun Pajaziti είπε ότι η ψηφοφορία πραγματοποιήθηκε λόγω της ύφεσης στην ανάπτυξη και συνέχισε ότι το κόμμα του υποστηρίζει τη βούληση του λαού.
Η κυβέρνηση του συνασπισμού ιδρύθηκε τον Δεκέμβριο του 2014 στην οποία είχαν παρέχει υποστήριξη και οι Σέρβοι βουλευτές.