Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Δευτέρα, 8 Μαΐου 2017

Το Ισλαμικό Κράτος απειλεί με τζιχάντ την Αλβανία. Ευθείες απειλές κατά της αλβανικής κυβέρνησης και του λαού

Το Ισλαμικό Κράτος απειλεί με τζιχάντ την Αλβανία

Ευθείες απειλές κατά της αλβανικής κυβέρνησης και του λαού

Με διεξαγωγή ιερού πολέμου (τζιχάντ) απειλεί ο Κοσοβάρος υπαρχηγός του ISIS Λαβντρίμ Μουχατζερί σύμφωνα με αλβανικά ΜΜΕ. Ο ίδιος είχε γίνει γνωστός στο ευρύ κοινό μετά απ΄π φωτογραφίες όπου πόζαρε με κομμένα κεφάλια Σύρων στρατιωτών...
Ο Μουχατζερί ήταν πρώην υπάλληλος σε αμερικανική βάση στο Κόσοβο και ασπάστηκε το Ισλάμ σε σχετικά μεγάλη ηλικία. Ακολούθησε αρκετούς Αλβανούς στις τάξεις του Ισλαμικού Κράτους και πολέμησε σε μαχες στην Συρία και το Ιράκ.
Σύμφωνα λοιπόν με αλβανικά ΜΜΕ, ο Μουχατζερί απείλησε ότι οι τζιχαντιστές του θα πραγματοποιήσουν επιθέσεις στην Αλβανία με μαχαίρια και με αυτοκίνητα παγιδευμένα με εκρηκτικά.
Η αλβανική εφημερίδα Gazeta Dita δημοσιεύει διαλόγους, που πραγματοποιήθηκαν μέσω των κοινωνικών δικτύων, μεταξύ του δημοσιογράφου των Τιράνων, Μουχάμεντ Βέλιου, με Αλβανό εκπρόσωπο του ISIS, τον Αμπού Μουσάμπ Αλ Αλμπάνι, που όπως λέει εργάζεται στο «υπουργείο Τύπου του ISIS».Ο ίδιος δήλωσε ότι:
«Η αλβανική κυβέρνηση είναι αποστάτης και καλά θα κάνει να μην συνεχίσει να εργάζεται ως μαριονέτα των Σταυροφόρων. Γνωρίζουμε ότι σχεδιάζει να στείλει μονάδες στρατού εναντίον του ισλαμικού κράτος. Πολύ σύντομα θα αισθανθείτε τον ίδιο πόνο που νοιώθουν οι μουσουλμάνοι στο Ιράκ και τη Συρία… δεν θα υπάρξει κανένα έλεος για εσάς. Ή θα ασπασθείτε το Ισλάμ και θα ζήσετε με τη Σαρία του Αλλάχ ή θα ζήσετε μέσα στα μαχαίρια και στα αυτοκίνητα – βόμβες».

Μάιος 7, 2017. 20:24

Ο Αλβανός Λαβντρίμ Μουχατζέρι από το Κατσάνικ του Κοσσυφοπεδίου, γνωστός εκφραστής του ISIS και βάρβαρος εκτελεστής πολλών ανθρώπων στη Συρία, απείλησε με επιθέσεις με μαχαίρια και παγιδευμένα με εκρηκτικά αυτοκίνητα στην Αλβανία.
Η αλβανική “Gazeta  Dita”,  δημοσιεύει διαλόγους, που πραγματοποιήθηκαν μέσω των κοινωνικών δικτύων,  μεταξύ του δημοσιογράφου  των Τιράνων, Μουχάμεντ Βέλιου, με Αλβανό εκπρόσωπο του ISIS, τον Αμπού Μουσάμπ αλ-Αλμπάνι,  που όπως λέει εργάζεται στο «υπουργείο των media του ISIS».

Σκοπός του Αλβανού δημοσιογράφου ήταν να πάρει συνέντευξη από τον  Λαβντρίμ  Μουχατζέρι, δεξί χέρι του  επικεφαλής του ‘ισλαμικού κράτους’, Αμπού Μπακρ αλ Μπαγκντάντι.

Ορισμένοι διάλογοι από τις επαφές αυτές του δημοσιογράφου Βέλιου και του Αμπού Μουσάμπ αλ-Αλμπάνι,   θα δημοσιευθούν σε βρετανική εφημερίδα, όπως λέει το αλβανικό δημοσίευμα,  με στόχο να καταδείξει ότι τα κοινωνικά δίκτυα όπως το Facebook, το Twitter και το Telegram Messenger αποτελούν τα ισχυρότερα όπλα προπαγάνδας και από οποία δίνονται εντολές για επιθέσεις στην Ευρώπη αλλά και προσλήψεις νέων μαχητών στο ‘ισλαμικό κράτος’.

Οι επαφές αυτές του δημοσιογράφου και του εκπροσώπου του ISIS γίνονται στην αλβανική γλώσσα. Σημειώνεται, μάλιστα, ότι αρκετοί είναι, ακόμη, οι Αλβανοί που έχουν στρατευθεί στο πλευρό του τρομοκράτη Αμπού Μπακρ αλ Μπαγκντάντι.

Η πρώτη επικοινωνία του Αλβανού δημοσιογράφου έγινε στις 7 Απριλίου του 2017, όταν έστειλε πρόσκληση φιλίας στο Facebook σε λογαριασμό που χρησιμοποιείται από τον Λαβντρίμ Μουχατζέρι, ο οποίος δημοσιεύει καθημερινά ειδήσεις για μάχες του ‘ισλαμικού κράτους’ στη Συρία και άλλες χώρες. 

Πρόκειται για πληροφορίες ‘από πρώτο χέρι’ που προέρχονται από τη Ράκα, τη λεγόμενη πρωτεύουσα του ‘ισλαμικού κράτους’.

 Στο μακροσκελές δημοσίευμα σημειώνεται χαρακτηριστικά ότι κατά τη διάρκεια των συζητήσεων ο Αλβανός δημοσιογράφος  ζητά από τον εκπρόσωπο του ISISΑμπού Μουσάμπ αλ-Αλμπάνι, να του πει πως είναι η κατάσταση στην Ράκα.

Αυτός θα απαντήσει: «βρισκόμαστε κάτω από πολιορκία απίστων και πολυθεϊστών, αλλά με τη χάρη του Αλλάχ θα παραμείνουμε όρθιοι. Για εμάς δεν υπάρχει τίποτε άλλο από δύο πράγματα: Νίκη ή Μαρτύριο».

 Ο ίδιος θα τονίσει σε ανάλογη ερώτηση ότι  οι Αλβανοί στο ISIS έχουν μειωθεί, αλλά αλβανικής καταγωγής άτομα υπάρχουν και από άλλες χώρες εκτός από την Αλβανία.

Κατά τη διάρκεια των συνομιλιών αυτών ο Αμπού Μουσάμπ αλ-Αλμπάνι έστειλε προειδοποίηση προς την αλβανική κυβέρνηση.

«Η αλβανική κυβέρνηση είναι αποστάτης και καλά θα κάνει να μην συνεχίσει να εργάζεται ως μαριονέτα των Σταυροφόρων. Γνωρίζουμε ότι σχεδιάζει να στείλει μονάδες στρατού εναντίον του ισλαμικού κράτος», έγραψε.

Σε συνομιλία που έγινε στις 28 Απριλίου του 2017,  ο αλ-Αλμπάνι έστειλε απειλητικό μήνυμα για την Αλβανία: 

 «Πολύ σύντομα θα αισθανθείτε τον ίδιο πόνο που νοιώθουν οι μουσουλμάνοι στο Ιράκ και τη Συρία… δεν θα υπάρξει κανένα έλεος για εσάς. Ή θα ασπασθείτε το  Ισλάμ και θα ζήσετε με τη Σαρία του Αλλάχ ή θα ζήσετε μέσα στα μαχαίρια και στα αυτοκίνητα – βόμβες», έγραψε.

Τελικά, ο Αλβανός δημοσιογράφος, παρά τις επίμονες προσπάθειές του να ανταλλάξει απόψεις με τον Λαβντρίμ Μουχατζέρι, δεν τα κατάφερε. Ο αρχιτρομοκράτης αρνήθηκε οποιαδήποτε συνομιλία – μέσω των κοινωνικών δικτύων- μαζί του.

(gazetadita.al)