Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Σάββατο, 6 Μαΐου 2017

Γαλλία – Βουλευτής πέθανε σε ομιλία της για τον Μακρόν

Ένα δυσάρεστο γεγονός συνέβη λίγο πριν από τη διεξαγωγή του δεύτερου γύρου των προεδρικών εκλογών στη Γαλλία.

Η 50χρονη βουλευτής Κορίν Ερέλ κατέρρευσε πάνω στην εξέδρα κατά την ανοιχτή ομιλία που έδινε υπέρ του Εμανουέλ Μακρόν χθες, στη δυτική Γαλλία. Η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου λίγες ώρες αργότερα εξέπνευσε.
Η Ερέλ εκλέχθηκε πρώτη φορά βουλευτής το 2007 και ήταν μέλος του Σοσιαλιστικού κόμματος. Πέρυσι ωστόσο, προσχώρησε στο κόμμα του Μακρόν, τον οποίο υποστήριζε θερμά για όλο αυτό το διάστημα.
Η είδηση προκάλεσε σοκ στον πρόεδρο της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ, ο οποίος δήλωσε: «Ήταν πλήρως αφοσιωμένη στο βουλευτικό της έργο και βρισκόταν πάντα κοντά στον κόσμο».
O Εμάνουελ Μακρόν με τη σειρά του εξέφρασε τα συλλυπητήριά του μέσω Twitter, γράφοντας στον προσωπικό του λογαριασμό ότι είναι σοκαρισμένος με την είδηση του θανάτου της Κορίν Ερέλ.