Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναὶα, αποφασιστική».

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Σάββατο, 6 Μαΐου 2017

Γαλλία – Βουλευτής πέθανε σε ομιλία της για τον Μακρόν

Ένα δυσάρεστο γεγονός συνέβη λίγο πριν από τη διεξαγωγή του δεύτερου γύρου των προεδρικών εκλογών στη Γαλλία.

Η 50χρονη βουλευτής Κορίν Ερέλ κατέρρευσε πάνω στην εξέδρα κατά την ανοιχτή ομιλία που έδινε υπέρ του Εμανουέλ Μακρόν χθες, στη δυτική Γαλλία. Η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου λίγες ώρες αργότερα εξέπνευσε.
Η Ερέλ εκλέχθηκε πρώτη φορά βουλευτής το 2007 και ήταν μέλος του Σοσιαλιστικού κόμματος. Πέρυσι ωστόσο, προσχώρησε στο κόμμα του Μακρόν, τον οποίο υποστήριζε θερμά για όλο αυτό το διάστημα.
Η είδηση προκάλεσε σοκ στον πρόεδρο της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ, ο οποίος δήλωσε: «Ήταν πλήρως αφοσιωμένη στο βουλευτικό της έργο και βρισκόταν πάντα κοντά στον κόσμο».
O Εμάνουελ Μακρόν με τη σειρά του εξέφρασε τα συλλυπητήριά του μέσω Twitter, γράφοντας στον προσωπικό του λογαριασμό ότι είναι σοκαρισμένος με την είδηση του θανάτου της Κορίν Ερέλ.