Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Σάββατο, 6 Μαΐου 2017

ΚΟΠΡΙΤΕΣ! ΑΤΙΜΗ ΦΑΡΑ!! «ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ» ΒΑΣΑΝΙΖΑΝ ΚΑΙ ΛΗΣΤΕΥΑΝ ΑΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ!!!!

ΚΑΝΕΝΑ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΟ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΤΑΔΩΣΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ…
5 «ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ» ΒΑΣΑΝΙΖΑΝ ΚΑΙ ΛΗΣΤΕΥΑΝ ΑΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΦΘΙΩΤΙΔΑ!...

Στα χέρια της αστυνομίας κατέληξε συμμορία ληστών, που είχε ΡΗΜΑΞΕΙ σπίτια α ν υ π ε ρ ά σ π ι σ τ ω ν ηλικιωμένων Ελλήνων στην περιοχή της Φθιώτιδος. Και βέβαια (όπως συμβαίνει στις περισσότερες παρόμοιες περιπτώσεις…), πρόκειται για …«κατατρεγμένους οικονομικούς μετανάστες», από την Αλβανία!
Οι ληστές έμπαιναν στα σπίτια των ηλικιωμένων, τους ΒΑΣΑΝΙΖΑΝ, για να τους αποκαλύψουν που κρύβουν τα χρήματά τους, τους ΕΔΕΝΑΝ και τους έπαιρναν ότι πολύτιμο εύρισκαν.
Οι συμμορίτες, είχαν ληστέψει προσφάτως δύο ηλικιωμένες Ελληνίδες σε Καμμένα Βούρλα και Καμπιά και πιο συγκεκριμένα, από την 80χρονη στην Καμπιά είχαν πάρει 15.000€ και τα χρυσαφικά της, ενώ από την 71χρονη στα Καμένα Βούρλα είχαν πάρει 1.200€, δυο δαχτυλίδια, κινητό, ‘tablet’ και το κυνηγετικό όπλο του μακαρίτη συζύγου της, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή τους και σε άλλες ληστείες εις βάρος ανυπεράσπιστων ηλικιωμένων, στην ευρύτερη περιοχή.
Να τους χαίρονται οι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι», εσωτερικού κι εξωτερικού!