Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Τετάρτη, 31 Μαΐου 2017

Ναρκέμποροι, δημοσιογράφοι και πολιτικά βαποράκια.


ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΤΑ ΨΕΥΔΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΕΜΠΟΡΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΗΡΩΪΝΗΣ ΠΟΥ Ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΕΓΚΕΡΟΓΛΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΑΝ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.

ΜΑΥΡΗ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΘΛΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.

Την περασμένη Κυριακή, ο μεγαλέμπορος τουρκικής ηρωΐνης φιλοξενήθηκε σε κυριακάτικη εφημερίδα και την δημοσιογράφο Άννα Κανδύλη, η οποία του αφιέρωσε σαλόνι, για να ξεδιπλώσει τους ισχυρισμούς του. Ο δολοφόνος χιλιάδων νέων και καταστροφέας χιλιάδων οικογενειών βρήκε φιλόξενο βήμα, χωρίς ουδείς να αντιδράσει, όπως λ.χ. συνέβαινε με τις συνεντεύξεις Κουφοντίνα όπου κάποιοι καταλαμβάνοντο από ιερά οργή.

Στην συνέντευξη αυτή λοιπόν, η δημοσιογράφος κυρία Άννα Κανδύλη, επέτρεψε στον  μεγαλέμπορο τουρκικής ηρωΐνης να ισχυριστεί αναίσχυντα ότι «δεν γνωρίζει κανέναν Μαρινάκη»! Παρά το ότι ο ίδιος σε συνέντευξη του σε κανάλι πανελλαδικής εμβέλειας είχε παραδεχθεί αρκετές συναντήσεις με τον εν λόγω επιχειρηματία, σε Ελλάδα και εξωτερικό! Γεγονός που φυσικά όφειλε να γνωρίζει η κυρία Κανδύλη και αν μη τι άλλο να το επισημάνει (προς Θεού, όχι να φιμώσει τον μεγαλέμπορο τουρκικής ηρωΐνης), υπηρετώντας έτσι κατ’ ελάχιστον το λειτούργημα της. Αντ’ αυτού η κυρία Άννα Κανδύλη επέτρεψε στον μεγαλέμπορο τουρκικής ηρωΐνης να εξαπατήσει τους αναγνώστες της εφημερίδας, αφού δεν ήταν υποχρεωμένοι να θυμούνται τι είχε ομολογήσει ο ίδιος πριν 2 χρόνια.

Πριν από λίγο όμως, σύμφωνα με την ιστοσελίδα Zougla.gr, ο επιχειρηματίας Ευάγγελος Μαρινάκης παραδέχθηκε την ύπαρξη εμβασμάτων στην εταιρεία του εμπόρου τουρκικής ηρωΐνης, καταρρίπτοντας φυσικά τον ισχυρισμό του τελευταίου ότι «δεν τον γνώριζε».  Εκτός εάν ο μεγαλέμπορος ηρωίνης έβλεπε τα κολοσσιαία εμβάσματα στους λογαριασμούς του, και νόμιζε ότι τα έβαλε ο Άη Βασίλης.

Ο κύριος Ευάγγελος Μαρινάκης αρνείται ότι τα εμβάσματα αυτά σχετίζοντο με το εμπόριο ηρωΐνης, αυτό άλλωστε είναι δουλειά της δικαιοσύνης να το τεκμηριώσει.

Όταν όμως διαψεύδεται ο ισχυρισμός του συνεντευξιαζόμενου με τέτοιον παταγώδη τρόπο, οι ευθύνες αυτών που του επέτρεψαν να διαδώσει τα τερατώδη ψεύδη είναι τεράστιες.

Και ακόμα μεγαλύτερες είναι οι ευθύνες πολιτικών όπως ο κύριος Άδωνις Γεωργιάδης ή ο κύριος Κεγκέρογλου που φρόντισαν όχι μόνο να υιοθετήσουν τους ισχυρισμούς του μεγαλέμπορου τουρκικής ηρωίνης, αλλά να της μεταφέρουν και στο κοινοβούλιο!  Και εδώ θα πρέπει όλοι να απολογηθούν. Πως είναι δυνατόν, δημοσιογράφοι και πολιτικοί να γίνονται βαποράκια του ψεύδους ενός στυγερού εγκληματία.

Ενός πάμπλουτου, στυγερού δολοφόνου, με ισχυρές διασυνδέσεις.

Η ντροπή δεν είναι αρκετή. Άλλωστε μέχρι στιγμής έχουν αποδείξει ότι δεν διαθέτουν καν αυτό το χαρακτηριστικό.