Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Τετάρτη, 10 Μαΐου 2017

Η νέα παράσταση του «Ψευτοθόδωρου» στον Εύοσμο είναι για την Υγεία (βίντεο)


Στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης βρέθηκε ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος συνοδεία του Υπουργού Υγείας, Ανδρέα Ξανθού, έφτασε στο κέντρο υγείας Ευόσμου, όπου περιηγήθηκε στις εγκαταστάσεις και διαπίστωσε από κοντά τα μεγάλα προβλήματα που υπάρχουν. Τι είπε στην ομιλία του...

Η υπεύθυνη του πρωθυπουργικού γραφείο στη Θεσσαλονίκη, Κατερίνα Νοτοπούλου υποδέχθηκε τον πρωθυπουργό μαζί με τη διευθύντρια του κέντρου υγείας Ευόσμου.
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης ο Αλέξης Τσίπρας είχε συνομιλία με συνταξιούχο που τον σταμάτησε και ρώτησε τον πρωθυπουργό: «Εγώ πως θα ζήσω με αυτή τη σύνταξη;»
Η απάντηση που έλαβε; Θα μπορούσε να τη χαρακτηρίσει κανείς και ως αιτία… σφαλιάρας: «Οι άλλοι σου κόψανε, εγώ δε σου έκοψα»!
Τι είπε ο πρωθυπουργός και η επίθεση στη ΝΔ
Μετά ο τέλος της επίσκεψης, ο Τσίπρας, αφού επιτέθηκε με σφοδρότητα στη Νέα Δημοκρατία, τόνισε ότι δεν θα μείνει ατιμώρητο το «πάρτι» όπως το χαρακτήρισε στην υγεία: «Μπορεί να είναι περασμένες οι εποχές, αλλά όχι ξεχασμένες. Όλα θα έρθουν στο φως», ανέφερε χαρακτηριστικά.
«H Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας, αποτελεί μια θεσμική πρωτοβουλία στην οποία η παρούσα κυβέρνηση αποδίδει εμβληματική σημασία. Θα λειτουργεί, σε πρώτο επίπεδο, με τις Τοπικές Μονάδες Υγείας και σε δεύτερο επίπεδο με τα Κέντρα Υγείας. Στο τέλος του έτους, όπου ολοκληρώνεται η 1η φάση της μεταρρύθμισης, θα λειτουργούν στη χώρα 239 Τοπικές Μονάδες Πρωτοβάθμιας Φροντίδας».
«Στην Θεσσαλονίκη θα αναπτυχθούν 25 Το.Μ.Υ.: 10 σε Εύοσμο και Κορδελιό, 7 στην Τούμπα, 5 σε Αμπελοκήπους και Μενεμένη, 3 στην Τριανδρία», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Πρωθυπουργός.
Ο Τσίπρας αναμένεται να εξαγγείλει και ένα σχέδιο αντιμετώπισης του προβλήματος της σχολικής στέγης στον Εύοσμο, όπου εδώ και πάρα πολλά χρόνια οι μαθητές κάνουν μαθήματα σε 11 κοντέϊνερς που αντικαθιστούν τα σχολικά κτήρια.
«Μπλόκο» στις διαμαρτυρίες
Νωρίτερα περίπου 10 μέλη από τη Λαϊκή Επιτροπή Ευόσμου προσπάθησαν να προσεγγίσουν το κέντρο υγείας, με σκοπό να διαμαρτυρηθούν για τις ελλείψεις και τα προβλήματα στην υγεία. Κατά τη διάρκεια προσέγγισης του χώρου, οι αστυνομικοί τους εμπόδισαν.