Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Πέμπτη, 11 Μαΐου 2017

ΣΟΥΖΑ…. Έχει κάνει τα μεμέτια και τρέμουν ο ΥΠΕΘΑ…. «ΆΛΑΛΟΣ» και «ΓΥΜΝΟΣ» ο αρχηγός του τουρκικού Γενικού Επιτελείου…

«ΣΦΙΓΓΑ» Ο… «ΓΥΜΝΟΣ» ΤΟΥΡΚΟΣ ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ!
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
«Άλαλος» αποδείχτηκε ο αρχηγός του τουρκικού Γενικού Επιτελείου στην παραμονή του στην Αθήνα κατά την διάρκεια της συνάντησης των αρχηγών των Γενικών Επιτελείων των βαλκανικών χωρών, σε όσες προσπάθειες έγιναν να του...
αποσπάσουν κάποια δήλωση για τις τουρκικές προκλήσεις στο Αιγαίο και όχι μόνο.
Η εποχή που οι στρατιωτικοί στην Τουρκία είχαν λόγο για την εξωτερική πολιτική έχει περάσει και η εποχή της στρατιωτικής διπλωματίας ανήκει στο παρελθόν. Η εποχή των Κιβρίκογλου και Καρανταγί ανήκει στο παρελθόν. Σήμερα οι στρατηγοί είναι γυμνοί, ενώ δεν έχουν σταματήσει οι εκκαθαρίσεις στο τουρκικό στράτευμα με συνεχείς διώξεις και αποστρατεύσεις στελεχών.
Ο Χουλουσί Ακάρ όχι μόνο φέρεται αδύναμος να συνομιλήσει για σημαντικά θέματα, αλλά έχει και σοβαρό πρόβλημα, καθώς έχει κληθεί από την ειδική ανακριτική επιτροπή να δώσει εξηγήσεις για κάποια σκοτεινά σημεία της παρουσίας του κατά την διάρκεια του πραξικοπήματος, καθώς έχουν διατυπωθεί κάποια καυτά ερωτήματα για την όλη στάση του. Ακόμα και ο αρχηγός της ΜΙΤ, ο πανίσχυρος για κάποιους Χακάν Φιντάν, είναι κατά κάποιο τρόπο και αυτός στο στόχαστρο της ειδικής ανακριτικής επιτροπής. Κάποιοι υποστηρίζουν ότι και οι δυο είναι όμηροι του Ερντογάν.
Το πρόβλημα είναι πως σήμερα στην Τουρκία είναι δύσκολο κάποιος να κάνει σοβαρές εκτιμήσεις για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις καθώς υπάρχει ένα κλίμα έντονης ρευστότητας και ο μοναδικός κυρίαρχος για πολλούς φέρεται να ακροβατεί επικίνδυνα.
Το μεγαλύτερο όμως πρόβλημα για εμάς είναι πως ακριβώς αυτή την ρευστή κατάσταση εκμεταλλεύονται κάποιοι στην Άγκυρα για να συνεχίζουν να προκαλούν επικίνδυνα, καθώς ποντάρουν στο εθνικιστικό χαρτί για να επιτύχουν την συσπείρωση έναντι του διχασμού που δημιούργησε το δημοψήφισμα για την συνταγματική μεταρρύθμιση.
Το συμπέρασμα είναι πως μόνο με τον ίδιο τον κυρίαρχο σουλτάνο μπορεί να γίνει κάποια αξιόλογη συζήτηση και πάλι χωρίς να είμαστε σίγουροι για τα αποτελέσματα της.