Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Κυριακή, 7 Μαΐου 2017

Αν οι Τούρκοι προσβάλλουν την εθνική κυριαρχία μας, η απάντηση θα είναι συντριπτική! Η συνεντευξη του Πάνου Καμμένου στον Τάκη Χατζη

«Δεν θέλουμε τον πόλεμο, θέλουμε καλές σχέσεις με τη γείτονα, αλλά δεν θα πρόκειται να παίξουμε παιχνίδια προς όφελος του εσωτερικού της Τουρκίας», τόνισε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος σε συνέντευξη του στο ΣΚΑΪ...

«Εμείς δεν θα προκαλέσουμε ποτέ θερμό επεισόδιο. Εάν όμως προσπαθήσουν να προσβάλλουν την εθνική κυριαρχία μας ή την εδαφική μας ακεραιότητα, η απάντηση θα είναι συντριπτική για την Τουρκία», είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ, ξεκαθαρίζοντας ότι η Ελλάδα δεν πρόκειται να υποχωρήσει ποτέ.
Για τα Βαλκάνια είπε πως «δεν πρόκειται να αφήσουμε απροστάτευτους τους χριστιανικούς πληθυσμούς», ενώ είπε ότι
εγγύηση για τη δύση είναι η δημιουργία χριστιανικού τόξου και όχι μουσουλμανικού. «Δεν θα επιτρέψουμε εξτρεμιστικές οργανώσεις να εκπαιδεύουν τρομοκράτες στα Βαλκάνια», υπογράμμισε ο υπουργός Άμυνας.
«Λήγει η περίοδος της ντροπής κατά την οποία είχαμε απώλεια εθνικής κυριαρχίας»

Αυτή η κυβέρνηση οδηγεί τη χώρα έξω από την κρίση, έξω από την επιτροπεία και λήγει η περίοδος της ντροπής κατά την οποία είχαμε απώλεια εθνικής κυριαρχίας επισήμανε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος . Η συμφωνία έχει κλείσει. Δεν έχουμε μέτρα για τη δόση αλλά δόση για τα μέτρα, συνέχισε.
«Συμφωνήθηκαν μέτρα και αντίμετρα που θα ισχύσουν μετά το 2019. Πράγματι, θα υπάρξουν μειώσεις συντάξεων σε 300.000 άτομα που αφορούν το 18% των μεγάλων συντάξεων και ένα ακόμα 3 % διευκρίνισε. Οι υπόλοιπες συντάξεις δεν θα πειραχτούν. Από τα αντίμετρα θα ωφεληθούν 5 εκατομμύρια Έλληνες», τόνισε ο κ. Καμμένος. «Η επιδότηση ενοικίου – από 75-100 ευρώ μηνιαίως – αφορά 600.000 νοικοκυριά. Επεκτείνεται το οικογενειακό επίδομα, αυξάνονται τα σχολικά γεύματα, μειώνεται ο ΕΝΦΙΑ κατά 300 εκατομμύρια ευρώ. Τα μέτρα που παίρνουμε αφορούν περισσότερους από αυτούς που πλήττουν», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας υπενθύμισε ότι η κυβέρνηση ζήτησε από τον ελληνικό λαό ανανέωση της εντολής, δηλαδή εάν συμφωνεί ή όχι με τη συμφωνία του καλοκαιριού και ο ελληνικός λαός επιβεβαίωσε την πολιτική της την οποία είχαν ψηφίσει η αντιπολίτευση και υπουργοί προερχόμενοι από τον ΣΥΡΙΖΑ που έφυγαν στη συνέχεια.
Ό κ. Καμμένος χαρακτήρισε μονόδρομο τις επενδύσεις στη χώρα παρατηρώντας ότι αυτή είναι και η άποψη του Πρωθυπουργού.
Υπενθυμίζοντας ότι οι κρατικοποιήσεις έγιναν από κυβερνήσεις που φέρονταν ως φιλελεύθερες, ο κ. Καμμένος σχολίασε ότι αυτή η κυβέρνηση κινείται στον τομέα των επενδύσεων λαμβάνοντας υπόψη τις ευαισθησίες της Αριστεράς και τις ευαισθησίες της αγοράς.
Περαιτέρω αναφέρθηκε στην προοπτική επένδυσης στις Φλέβες ύψους 3,6 δισ. ευρώ. Επίσης, δήλωσε ότι η υπόθεση της επένδυσης στη Ζάκυνθο βρίσκεται προς επίλυση.
Για την υπόθεση με το πρόστιμο στην ΣΕΚΑΠ ο κ. Καμμένος σχολίασε ότι ο κ. Σαββίδης είναι ένας επιχειρηματίας που στη δύσκολη στιγμή για την πατρίδα αντί να περιμένει από το Μαϊάμι, έβαλε χρήματα στη χώρα ενώ «άλλοι την έκαναν», και βοηθά στην ευαίσθητη περιοχή της Θράκης. «Οι ευθύνες για το πρόστιμο στη ΣΕΚΑΠ θα πρέπει να καταλογιστούν στην προηγούμενη διοίκηση», σημείωσε.
«Ο κ. Μητσοτάκης είπε ψέματα για τις δύο σχετικές με την επένδυση επιστολές. Ήταν 6 οι υπογραφές και θα πρέπει να διερευνηθεί εάν πρόκειται για πλαστογραφία», σημείωσε. Ο κ. Καμμένος αναφέρθηκε στην προοπτική πώλησης των ναυπηγείων Νεωρίου Σύρου λέγοντας ότι αν υπάρχουν πρόστιμα θα τα πληρώσει η προηγούμενη διοίκηση.
Αναφερόμενος στην υπόθεση του κ. Τσοχατζόπουλου , ο υπουργός Εθνικής Άμυνας είπε ότι οφείλει να μιλήσει. «Βεβαίως, δεν ήταν ο μόνος υπουργός από τη μεταπολίτευση.
Ο κ.Τσοχατζόπουλος έφταιγε. Η ληστεία μετά τον κ. Τσοχατζόπουλο ήταν πολύ μεγαλύτερη» επισήμανε και περιέλαβε στην υπόθεση κατά σειρά τους κ.κ. Παπαντωνίου, Σημίτη και Παπανδρέου.
«Αν ο κ. Τσοχατζόπουλος από τα 100 έβγαζε 10 άλλοι από τα 100 έβγαζαν 400» είπε χαρακτηριστικά.
Υπενθύμισε δε ότι σε εξέλιξη βρίσκονται στη δικαιοσύνη 18 υποθέσεις εξοπλιστικών με αποτέλεσμα μέχρι σήμερα «να έχουν μπει ‘βραχιολάκια’ σε τέσσερις εμπόρους όπλων ενώ οι ξένες εταιρείες οι οποίες έχουν προβεί σε δωροδοκίες δεν μπορούν να συμμετάσχουν σε διαγωνισμούς εάν δεν καταβάλλουν πλήρως τις αποζημιώσεις στο οικείο επιτελείο».
...........................................
Ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος σε τηλεοπτική του συνέντευξη στην εκπομπή “Ακραίως” του ΣΚΑΙ, έστειλε μήνυμα στην Τουρκία:
“Δεν πρόκειται να επιτρέψουμε έστω και κατά ένα χιλιοστό παραβίαση εθνικού εδάφους.Δεν θέλουμε πόλεμο αλλά δεν πρόκειται να παίξουμε παιχνίδια για το εσωτερικό της Τουρκίας.
 Εμείς δεν θα προκαλέσουμε ποτέ θερμό επεισόδιο. Εάν όμως προσπαθήσουν να προσβάλλουν εθνική κυριαρχία η απάντηση θα είναι συντριπτική για την Τουρκία”.
Ο ΥΕΘΑ υπενθύμισε τις προκλήσεις των Τούρκων το τελευταίο ειδικά διάστημα τονίζοντας τις αλητείες που έγιναν στο Αιγαίο την ημέρα που οι ΕΔ θρηνούσαν τον χαμό τεσσάρων στελεχών τους:
Την ώρα που κηδεύαμε αξιωματικούς μας έκαναν παραβιάσεις. Δεν σεβάστηκαν ούτε τα παιδιά 1,5 χρονών του αντιστράτηγου Γούλα που χαιρέταγαν τον πατέρα τους κανοντας παραβιάσεις”.
Αναφερόμενος στην κατάσταση που επικρατεί στην Τουρκία είπε ότι “η μπούργκα έχει εγκατασταθεί στην Κωνσταντινούπολη… Ο ISIS πηγαινοέρχεται στην Κωνσταντινούπολη”.
 “Θα πρέπει να καταλάβει η Ευρώπη ότι εμείς δεν διαφυλάσσουμε μόνο τα σύνορα της Ελλάδας αλλά και της Ευρώπης…Γι αυτό και στηριζόμαστε περισσότερο στις ΗΠΑ”,είπε ακόμη.
 Ο Π.Καμμένος αναφέρθηκε επίσης στην κατάσταση που επικρατεί στα Βαλκάνια:
 “Η Αλβανία πρέπει να αντιληφθεί ότι είναι προς το συμφέρον της να έχει καλές σχέσεις με την Ελλάδα…Διάφοροι μεγαλοιδεατισμοί κατσαπλιάδων λειτουργούν σε βάρος της Αλβανίας…Πάγια τακτική ελλάδας η μη αλλαγή συνόρων αλλά θα προστατεύσουμε χριστιανικούς πληθυσμούς…Εμπλοκή δεν θα υπάρξει αλλά η Ελλάδα θα είναι παρούσα σε οποιαδηποτε συμμαχική προσπάθεια αποτροπής της δημιουργίας μεγάλου μουσουλμανικου τόξου στην περιοχή…
Οι ΕΔ της χώρας είναι πάντα ετοιμες να απαντήσουν σε οποιαδήποτε πρόκληση…Οι ΕΔ στα βαλκάνια είναι οι πιο ισχυρές που υπάρχουν. Δεν θα χρησιμοποιήσουμε αυτή την ισχυ για να καταπνιξουμε μια πολεμική ανάφλεξη…

 Δεν πρόκειται να δεχθω τη χρήση του όρου Μακεδονία θεωρώ όμως ότι όπως έχουν έρθει τα πράγματα θα λήξει η υπόθεση για την ονομασία…Φτάσαμε στο σημείο αν θα υπαρχει καν ως χώρα”.