Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Δευτέρα, 15 Μαΐου 2017

Οι Τούρκοι κάνουν πολεμικό παιχνίδι κι εμείς απαντάμε με ανακοινώσεις του κ@λου…


Ο «Σουλτάνος» δούλεψε κανονικά τον Τσίπρα… Τουρκικές Πυραυλάκατοι κοντά στις ακτές του Αγαθονησίου
Ως πότε θα απαντάμε μόνο με λόγια του αέρα στο Σουλτάνο; Πράξεις κύριοι, πράξεις...

Ανακοίνωση Υπουργείου Εξωτερικών αναφορικά με παραβίαση ελληνικών χωρικών υδάτων από τουρκικά σκάφη στην περιοχή του Αγαθονησίου
«Το σημερινό περιστατικό παραβίασης ελληνικών χωρικών υδάτων από σκάφη του τουρκικού πολεμικού ναυτικού στην περιοχή του Αγαθονησίου συνιστά κατάφωρη παραβίαση του διεθνούς δικαίου.
Είναι φανερό ότι υπάρχουν δυνάμεις στην Τουρκία που δεν επιθυμούν τη συνεννόηση και τις σχέσεις καλής γειτονίας μεταξύ των δύο χωρών».

Ο «Σουλτάνος» δούλεψε κανονικά τον Τσίπρα… Τουρκικές Πυραυλάκατοι κοντά στις ακτές του Αγαθονησίου
Όχι ένα, αλλά δύο τουρκικά πολεμικά πλοία παραβίασαν τα ελληνικά χωρικά ύδατα στο Αγαθονήσι το μεσημέρι της Δευτέρας θέλοντας να αναδείξουν τους αναθεωρητικούς ισχυρισμούς της Άγκυρας ότι δήθεν το Αγαθονήσι δεν αποτελεί τμήμα της ελληνικής επικράτειας. Το σοβαρό περιστατικό σημειώνεται λίγες ώρες μετά την συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον πρόεδρο της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν στο Πεκίνο. Στις κατ’ ιδίαν συνομιλίες με τον Έλληνα πρωθυπουργό, ο κ. Ερντογάν ζήτησε από την Αθήνα να προχωρήσει στην «πλήρη υλοποίηση της συνθήκης της Λωζάνης» αφήνοντας σαφή υπαινιγμό ότι η Ελλάδα θα πρέπει να προχωρήσει στην αποστρατιωτικοποίηση των νησιών του Αιγαίου, όπως λαθεμένα ερμηνεύουν τα προβλεπόμενα από τη συνθήκη οι Τούρκοι.
Παρά την προσπάθεια του πρωθυπουργικού γραφείου στην Αθήνα να παρουσιάσει μια ειδυλλιακή εικόνα για τη συνάντηση, δύο ημέρες μετά το τετ-α-τετ Τσίπρα-Ερντογάν η Άγκυρα έστειλε το μήνυμα ότι η κυριαρχία επί του Αγαθονησίου δεν θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη…
Δύο τουρκικές πυραυλάκατοι παραβίασαν τα ελληνικά χωρικά ύδατα, αλλά από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού δεν δίδονται πληροφορίες για το πόσο κοντά στις ελληνικές ακτές έφτασαν τα τουρκικά πολεμικά πλοία.
Όπως αναφέρουν ασφαλείς πληροφορίες, τη Δευτέρα 15 Μαΐου 2017, μεσημβρινές ώρες, δύο πυραυλάκατοι του τουρκικού Πολεμικού Ναυτικού, στο πλαίσιο συμμετοχής τους στην τουρκική άσκηση με την επωνυμία «Θαλασσόλυκος» («Deniz Kurdu»), προσέγγισαν τις ανατολικές και βόρειες ακτές του Αγαθονησίου, όπου και παρέμειναν στην θαλάσσια περιοχή επί περίπου είκοσι λεπτά, παραβιάζοντας κατά την κίνηση τους τα ελληνικά χωρικά ύδατα (ΕΧΥ).
Σύμφωνα με αξιωματικούς του Πενταγώνου στην περιοχή του Αγαθονησίου περιπολούσε παράκτιο περιπολικό του Πολεμικού Ναυτικού, το οποίο και παρακολουθούσε συνεχώς την κίνηση των τουρκικών πολεμικών πλοίων.
Παράλληλα μία πυραυλάκατος και μία κανονιοφόρος του Πολεμικού Ναυτικού, που ευρίσκονταν στην ευρύτερη περιοχή, έπλευσαν άμεσα στην περιοχή του Αγαθονησίου.
Με την είσοδο των τουρκικών σκαφών στα Εθνικά Χωρικά Ύδατα αναλήφθηκαν άμεσα όλες οι προβλεπόμενες ενέργειες ειδοποίησης απομάκρυνσης τους, επισημαίνεται από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού και προστίθεται: Τα τουρκικά σκάφη, ακολούθως, απομακρύνθηκαν δυτικά και νότια.