Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Τετάρτη, 31 Μαΐου 2017

Πούτιν και Ρωσία: Η κίνηση που προκαλεί θερμό επεισόδιο

Έκτακτο- Προοίμιο πολέμου από Πούτιν και Ρωσία!

Η Ρωσία όπως ανακοίνωσε το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών, απέλασε πέντε Μολδαβούς και δύο Εσθονούς διπλωμάτες, μετά τις απελάσεις αντίστοιχου αριθμού ρώσων διπλωματών, από την Εσθονία και Μολδαβία. Σύμφωνα με το ρωσικό υπουργείο... Εξωτερικών οι πέντε Μολδαβοί διπλωμάτες, μέλη του προσωπικού της πρεσβείας της Μολδαβίας στη Μόσχα πρέπει να εγκαταλείψουν την ρωσική επικράτεια εντός τριών ημερών. Οι δύο Εσθονοί διπλωμάτες, ο γενικός πρόξενος της Εσθονίας στην Αγία Πετρούπολη και ο επικεφαλής του πρoξενικού γραφείου στο Πσκοφ, θα πρέπει να εγκαταλείψουν την Ρωσία εντός πέντε ημερών.

Το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών εξέφρασε την ελπίδα ότι το Κισινιόφ θα συνειδητοποιήσει τον "αντιπαραγωγικό χαρακτήρα των μη φιλικών ενεργειών του απέναντι στην Ρωσία" ενώ ο πρόεδρος της Μολδαβίας Ίγκορ Ντοντόν, σχολιάζοντας την απόφαση της Μόσχας, δήλωσε ότι οι σχέσεις των δύο χωρών στα τελευταία 25 χρόνια δεν βρέθηκαν ποτέ άλλοτε στο χείλος της αβύσσου όπως βρίσκονται τώρα, επιρρίπτοντας ευθύνες στην μολδαβική κυβέρνηση και την κοινοβουλευτική πλειοψηφία για την εξέλιξη αυτή, οι οποίες όπως είπε "δεν λαμβάνουν αποφάσεις προς το συμφέρον του λαού τους, αλλά έχοντας ως αφετηρία τα γεωπολιτικά συμφέροντα των δυτικών συμβούλων τους"