Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Πέμπτη, 25 Μαΐου 2017

“Εμφύλιος” ταγμάτων εφόδου της Αριστεράς με τσεκούρια και λοστούς: Σε ρόλο διαιτητή η Αστυνομία - Καμία σύλληψη ΒΙΝΤΕΟ


Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν το μεσημέρι έξω από το Παιδαγωγικό τμήμα, στην οδό Ναβαρίνου στο κέντρο της Αθήνας, καθώς κουκουλοφόροι με φωτοβολίδες και τσεκούρια επιτέθηκαν κρανοφόρους ακροαριστερούς που βρίσκονταν συγκεντρωμένοι για τις φοιτητικές εκλογές.


Με πρόσχημα λοιπόν, τις φοιτητικές εκλογές τα οργανωμένα τάγματα εφόδου της Αριστεράς συγκεντρώθηκαν σε πανεπιστημιακούς χώρους και με «δημοκρατικό» τρόπο αποφάσισαν να ξεκαθαρίσουν τις μεταξύ τους διενέξεις. Οι ένοπλες συμμορίες συνεπλάκησαν χωρίς να πτοούνται μπροστά στις κάμερες με τσεκούρια, ρόπαλα, φωτοβολίδες, λοστούς και άλλα δολοφονικά αντικείμενα.


Οι αστυνομικές δυνάμεις που βρέθηκαν στον χώρο των επεισοδίων ήταν σε ρόλο διαιτητή και προσπαθούσαν να χωρίσουν τις συγκρουόμενες ομάδες χωρίς να προβαίνουν σε προσαγωγές, πόσο μάλλον σε συλλήψεις. Στην συνέχεια ξέσπασαν νέα επεισόδια, αυτή τη φορά στα Εξάρχεια - με πετροπόλεμο στη Θεμιστοκλέους μεταξύ κουκουλοφόρων και ανδρών των ΜΑΤ. Η κατάσταση εκτονώθηκε περίπου στις 4 το απόγευμα.


Στις φωτογραφίες που παρουσιάζουμε από διαδικτυακά μέσα, αποδεικνύεται για ακόμη μια φορά ότι τα μοναδικά τάγματα εφόδου που υπάρχουν είναι αυτά της Αριστεράς και δρουν ανεξέλεγκτα με την ανοχή της Αστυνομίας του Σύριζα.