Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Πέμπτη, 4 Μαΐου 2017

Ο ΜΑΚΡΟΝ… ΣΙΧΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΕΛ ΜΑΚΡΟΝ… ΣΙΧΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ!
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Ο εγκάθετος της Νέας Τάξης και υπάλληλος των Ρότσιλντ, υποψήφιος για την γαλλική προεδρία, Εμμανουέλ Μακρόν, ξεσκεπάστηκε από ένα αποκαλυπτικό βίντεο...

Συγκεκριμένα ο Μακρόν πραγματοποίησε επίσκεψη στο εργοστάσιο «Whirlpool» που πούλησε ο Ολάντ στις ΗΠΑ και απολύει 300 εργαζομένους, ενόψει της οριστικής παύσης λειτουργίας και μεταφοράς του στη Ρουμανία το 2018.
Εκεί δεν μπόρεσε να συναντηθεί με τους εργάτες, που εξαγριωμένοι ήθελαν να τον λιντσάρουν, αλλά με τη διοίκηση και συνδικαλιστικούς εκπροσώπους. Εκεί έκανε τις χειραψίες του για να επιδείξει την… φιλεργατική του πρόθεση στα κανάλια.
Μετά τις χειραψίες, όπως αποκαλύπτει το βίντεο, ο Μακρόν μόλις επιβιβάζεται στο αυτοκίνητο για να φύγει κακήν κακώς, αρπάζει αντιμικροβιακά μαντήλια και σκουπίζει με επιμέλεια, σαν χειρούργος, τα χέρια του που χαιρέτισαν τα «βρωμόχερα εργατών» κι ας ήταν εκπροσώπων συνδικαλιστών.


Emmanuel Macron: la gaffe disastrosa- si lava... από gazzettadellasera