Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Κυριακή, 28 Μαΐου 2017

Ραγδαίες εξελίξεις! Συμφωνία για νέα κυβέρνηση στην ΠΓΔΜ: Η εποχή του Γκρουέφσκι τελείωσε!


Hellasforce 
Η συνάντηση των ηγετών των πολιτικών κομμάτων της ΠΓΔΜ, SDSM (Σοσιαλδημοκράτες του διορισμένου Πρωθυπουργού Ζόραν Ζαγιέφ και του Αλ Αχμέτι του Αλβανικού DUI) κατέληξαν σε συμφωνία αργά το απόγευμα για τη σύνθεση του νέου υπουργικού συμβουλίου. Σύμφωνα με τα δύο....
μέρη, συγκεκριμένα ονόματα ατόμων, εκ των οποίων υποψήφιοι για τη θέση των Αντιπροέδρων, αλλά και οι Υπουργοί έγιναν δεκτοί και αναμένεται να ανακοινωθούν σύντομα στο κοινό.
Τόσο η SDSM όσο και η DUI συμφώνησαν ότι είναι απαραίτητη μια επείγουσα σύνοδος του Κοινοβουλίου της ΠΓΔΜ προκειμένου να δοθεί νομιμότητα στη νέα κυβέρνηση, ώστε να τεθεί σε εφαρμογή ένας αριθμός μεταρρυθμιστικών νόμων το συντομότερο δυνατό. Λόγω της ιδιαιτερότητας της τοπικής πολιτικής, ο Αλί Αχμέτι απάντησε στον δημοσιογράφο, όπως πάντα, μόνο στην αλβανική γλώσσα (λόγω των αρχών, παρόλο που ο Αχμέτι γνωρίζει καλά τη σλαβική γλώσσα της ΠΓΔΜ), δηλώνοντας ότι δεν αναμένει καμία διαφωνία με το SDSM τις επόμενες ώρες και ημέρες.
Το μικρό αλβανικό κόμμα Besa ανακοίνωσε ότι δεν θα συμμετάσχει, βάζοντας υπουργούς στη νέα κυβέρνηση. Οι λόγοι της στάσης τους αυτής δεν γνωστοποιήθηκαν στο κοινό.
Η συνάντηση μεταξύ του κόμματος συνασπισμού, πραγματοποιήθηκε στο κεντρικό κτίριο του SDSM στη νότια πλευρά των Σκοπίων.