Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Τρίτη, 9 Μαΐου 2017

Σύριος ΥΠΕΞ: «Όποιος μπει στη Συρία χωρίς συντονισμό με την κυβέρνηση θα θεωρείται εχθρός»

Ο υπουργός Εξωτερικών της Συρίας μιλώντας στη Δαμασκό δήλωσε ότι οι διεθνείς δυνάμεις υπό την εποπτεία των Ηνωμένων Εθνών δεν θα επιτρέπεται να περιπολούν τις ζώνες αποκλιμάκωσης, τις οποίες συμφώνησαν τα κράτη-εγγυητές της κατάπαυσης του πυρός στη Συρία...

Ο Walid Muallem, σημείωσε ότι «η Ρωσία διευκρίνισε ότι θα υπάρξει ανάπτυξη της στρατιωτικής αστυνομίας και των θέσεων παρατήρησης για αυτές τις περιοχές (αποκλιμάκωσης)» και πρόσθεσε ότι «θα θεωρήσουμε τις δυνάμεις που εισέρχονται στη Συρία χωρίς συντονισμό με την κυβέρνηση πρώτα, ως εχθρικές δυνάμεις».
Ο Muallem δήλωσε ακόμα ότι η συριακή κυβέρνηση θα δεσμευτεί στο μνημόνιο «προκειμένου να σταματήσει η αιματοχυσία», ωστόσο παρατήρησε ότι αυτό ήταν μόνο υπό την προϋπόθεση ότι «και άλλες ομάδες δεσμεύονται σε αυτό». Τόνισε ότι σε περίπτωση παραβίασης η αντίδρασή τους θα είναι «αποφασιστική».
Στις 4 Μαΐου, οι εγγυήτριες χώρες κατάπαυσης πυρός στη Συρία, Ρωσία, Ιράν και Τουρκία, υιοθέτησαν στην Αστάνα μνημόνιο για τη δημιουργία τεσσάρων ζωνών ασφαλείας στη Συρία, ύστερα από πρόταση της Ρωσίας για τη δημιουργία λεγόμενων ζωνών αποκλιμάκωσης.