Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Παρασκευή, 5 Μαΐου 2017

ΦΑΡ ΟΥΕΣΤ… ΣΤΑ ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ !! Η Νεκροψία του μπράβου της νύχτας…


Δύο σφαίρες στο κεφάλι και πέντε στο σώμα δέχθηκε ο 47χρονος Βασίλης Γρίβας από τον ψυχρό εκτελεστή που πυροβόλησε εναντίον του εννιά φορές, μπροστά στα μάτια του 11χρονου γιου του έξω από το 2ο Δημοτικό Σχολείο Γλυκών Νερών...

Αυτό προέκυψε από τη νεκροψία-νεκροτομή που έφτασε χθες στα χέρια των αρμόδιων αξιωματικών της Ασφάλειας, οι οποίοι εκτιμούν ότι ο δράστης μπορεί να είναι ακόμη και «ενοικιαζόμενος» εκτελεστής. Σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο, ο ένοπλος κατέβηκε το πρωί της Τρίτης από το αυτοκίνητο μάρκας Hyundai που το οδηγούσε συνεργός του, πλησίασε με ψυχραιμία σε απόσταση ενός μέτρου τον Γρίβα και άρχισε να τον «γαζώνει», μπροστά στα μάτια του 11χρονου που μόλις είχε βγει από το αυτοκίνητο του πατέρα του και μπροστά σε μία μητέρα που μόλις είχε αφήσει το παιδί της στο σχολείο και είχε πάρει το δρόμο του γυρισμού για το σπίτι της.
Η μητέρα έδωσε χθες το πρωί για πρώτη φορά κατάθεση στους αστυνομικούς της Ασφάλειας που την επισκέφτηκαν στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται έπειτα από σφαίρα που δέχθηκε στο σημείο. Η 37χρονη στάθηκε τυχερή μέσα στην ατυχία της, καθώς κανείς δεν ξέρει τι θα μπορούσε να συμβεί αν είχε πάει το παιδί της στο σχολείο λίγα λεπτά αργότερα.
Ο άνδρας που δολοφόνησε τον Γρίβα συνέχισε να πυροβολεί παρότι από τις πρώτες δύο σφαίρες εκτιμάται ότι ο στόχος του ήταν ήδη νεκρός. Το γεγονός ότι ακριβώς δίπλα του βρισκόταν ένα 11χρονο παιδί δεν επηρέασε την αδίστακτη δράση του. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας έχουν συλλέξει μαρτυρία, σύμφωνα με την οποία λίγη ώρα πριν τη δολοφονία βρισκόταν κοντά στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Γλυκών Νερών μία παρέα «φουσκωτών».
Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, στην επίθεση πήραν μέρος τουλάχιστον τρεις αλλοδαποί και ένας Έλληνας, δύο εκ των οποίων βοήθησαν στη διαφυγή των ατόμων που επέβαιναν στο Hyundai. Στην περίπτωση που κάποιοι από αυτούς είναι «ενοικιαζόμενοι» εκτελεστές, δεν αποκλείεται από τους αστυνομικούς το ενδεχόμενο να ήρθαν από το εξωτερικό στην Ελλάδα για τη διάπραξη του εγκλήματος και στη συνέχεια να αποχώρησαν. Η Αστυνομία έχει πάρει άτυπες καταθέσεις από περίπου δέκα μπράβους, στην προσπάθειά της να βρει το ποιος θα μπορούσε να έχει κίνητρο να εκτελέσει το Γρίβα.
Ο 47χρονος το τελευταίο διάστημα, σύμφωνα με πληροφορίες που είχαν αποδέκτες αρμόδιους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ., φαίνεται να είχε κόψει όλους τους δεσμούς συνεργασίας με άλλα ονόματα της νύχτας. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι προτιμούσε να δρα μόνος του με τη δική του ομάδα, κυρίως σε περιοχές του Πειραιά.