Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Τρίτη, 16 Μαΐου 2017

Οι Έλληνες οδηγοί είμαστε … Ελβετοί μπροστά σε αυτό.Αν δεν το δεις, δεν το πιστεύεις και το βίντεο με τις φωτογραφίες αποτελούν την απόδειξη...

Ένα ελικόπτερο πέταξε πάνω από τον αυτοκινητόδρομο Rostov-Baku κοντά στο Gudermes, της Τσετσενίας, κυριολεκτικά ξυστά πάνω από τα αυτοκίνητα. Ίσως οι ρόδες του συστήματος προσγείωσης να ήταν κάτω από το ύψος ενός αυτοκινήτου και να είχαμε τραγωδία αν δεν πετούσε δίπλα από τα αυτοκίνητα.