Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Κυριακή, 21 Μαΐου 2017

ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ «ΚΟΛΑΣΗ»! (βίντεο)


Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
ΕΦΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ… «ΚΟΛΑΣΗ»! ! (βίντεο)
Παιχνίδια με την «φωτιά» που μπορεί να γίνει ανεξέλεγκτη πυρκαγιά, παίζει ο Ερντογάν, που έχει κυριευτεί από μια ατέρμονη αλαζονεία και μετά την απογοήτευση της συνάντησης του με τον Τραμπ στις ΗΠΑ, σιγοντάρει σε απειλές προς πάσα κατεύθυνση...

Έτσι μόλις γύρισε από την Ουάσιγκτον, έδωσε εντολή και όπως αναφέρουν τα τουρκικά ΜΜΕ στρατιωτικές δυνάμεις από 7.000 άντρες με άρματα μάχης και άλλα σχετικά είναι έτοιμες στην περιοχή του Hatay και περιμένουν την διαταγή για να εισβάλλουν στο συριακό έδαφος, στην περιοχή του Afrin, όπου βρίσκονται Κούρδοι αλλά και Ρωσικές δυνάμεις, ενώ άλλες τουρκικές δυνάμεις ετοιμάζονται να χτυπήσουν στο Tel Abyad και Sincar, τα οποία επίσης είναι υπό κουρδική κυριαρχία.
Αντιλαμβάνεται κανείς ότι μια τέτοια μονομερή κίνηση των Τούρκων παρά του ότι και οι Αμερικανοί αλλά και οι Ρώσοι έχουν προειδοποιήσει την Άγκυρα ότι δεν θα δεχτούν τετελεσμένα, ότι θα έχει σοβαρές συνέπειες στην ευρύτερη περιοχή.
Αλλά όπως φαίνεται ο Ερντογάν συν τοις άλλοι έχει και… αυτοκαταστροφικές εμμονές!
Ίδωμεν!