Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Παρασκευή, 5 Μαΐου 2017

Οπλα στα χέρια αλβανόφωνων βρήκαν οι Σέρβοι στο ΠρέσεβοΑριθμό όπλων και πυρομαχικών κατάσχεσαν οι σερβικές δυνάμεις ασφαλειας κοντά στο Πρέσεβο και Μπουγιάνοβατς. Συγκεκριμένα βρέθηκαν 32 όπλα τύπου ΑΚ-47 Καλάσνικοφ ή εκδοχά τους, 12 πιστόλια, 28 χειροβομβίδες κλπ...
Η Υπηρεσία Στρατιωτικής Ασφάλειας της Σερβίας σε ανακοίνωσή της ανέφερε:
«Ο οπλισμός εντοπίσθηκε στην περιοχή του Πρέσεβο και του Μπουγιανοβατς, και συνελήφθησαν δύο Σέρβοι πολίτες αλβανικής καταγωγής και ένας ξένος». 

Συγκλονιστικές εξελίξεις λαμβάνουν χώρα στο τρίγωνο ΠΓΔΜ-Αλβανία -Σερβία αλλά καιΕλλάδα